2777
2789
عنوان

خانوما عروسی داریم

95 بازدید | 9 پست

آرایشگاه که هررر وقت رفتم پشیمون شدم به شدددت

با حس بد راهی تالار عروسی شدم.

کلی تو صف و منتظر میمونی تهشم با دوتا پد عمومی و لوازم همگانی سر تهشو هم میاره

این سری میخوام خودم آرایش کنم 

من پوستم سبزه رو به تیره اس

یه کرم پودر با پوشش دهی و کاور و موندگاری بالا بهم معرفی کنید ممنون میشم.

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ روز پیش ۲.۵میلیون دادم آرایش وی آی پی

خیلیییی قشنگ درستم کرد

به نظرم برو یه جای خیلی خوب و پول بیشتری بده

خود آرایی برای عروسی قوم نزدیک ریسکه

کاربری قبلیم پرید🥲

من ۲۰ روز پیش ۲.۵میلیون دادم آرایش وی آی پیخیلیییی قشنگ درستم کردبه نظرم برو یه جای خیلی خوب و پول ب ...

جاهای خوبم زیاد رفتم

من تو این سالا فقط یکک بار از ارایشم راضی بودم اونم وقتی که خودم ارایش کرده بودم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

گابرینی میزنم همیشه خودم با پودر بیک فراوان بنظرم کافیه نمیخواد سراغ کرم پودر های گرون بری .

ممنون عزیزم

فقط اینکه پودر فیکس چه مارکی؟؟

مک ...فلور مار... خوبن شیگلم هم خوبه اون صورتش خوشگله .

فلور مار رو دارم

و یه سوال دیگه

من تو عروسیا پودر فیکسو همرام میبرم یکی دوبار هی میزنم به صورتم

بنظرت لازمه؟

فلور مار رو دارمو یه سوال دیگهمن تو عروسیا پودر فیکسو همرام میبرم یکی دوبار هی میزنم به صورتمبنظرت ل ...

الان بنظرم هوا ا‌وکیه 

ولی 

اگه میخوای زیاد برقصی

یا پوست جوریه ک عرق می‌کنی و چربه با خودت ببر

🎀l'm just a girl

الان بنظرم هوا ا‌وکیه ولی اگه میخوای زیاد برقصییا پوست جوریه ک عرق می‌کنی و چربه با خودت ببر

باشه عزیزم

بازم مرسی