2777
2789
عنوان

کیا تکواندوکار میکنن بیان اینجا

57 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

شمایی که تکواندوکارید یا رزمی کار لطفاً راهنمایی کنید

سن ۲۴ ۲۵ برای شروع تکواندو دیره ایا؟ یعنی حرکات رو میشه درست یادگرفت ؟ بدن یاری میکنه؟

باید وزن رو بیاریم پایین؟

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا گفتن لایک کن

شمام میخوای شروع کنی تکواندو رو؟

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷

من ۲۲ شروع کردموای یادش بخیر چقدر دوست داشتم میتونی یاد بگیری ولی هیچ پیشرفتی تو این سن نمیکنی حتی ...

ادامه ندادی؟

هدفم امادگی جسمانی و یادگیری فنون هستش

مسابقات نمیخوام برم 

اگه چاقی که آره وزن مناسب واسه رزمی مهمهمن دان ۱ گرفتم دیگه ولش کردم

کمربند مشکی رو ک بگیری میشه دان یک درسته؟

میشه بگی چقدر زمان برد که مشکی رو بگیری ؟ 

نه دیگه ادامه ندادم آره میتونی هیچ مشکلی نیست

یعنی دستو پام خوب کش میان؟ مثلا یسری حرکات پرشی طور هست تو تکواندو اسماشو نمیدونم اونارو یاد میگیرم؟ 

۲ سال و نیم

چه خوب پس خیلی طول نمیکشه 

ارزوی بچگیمه‌تکواندو