2777
2789
عنوان

شوهرم امشب عجیب ترین بود

376 بازدید | 27 پست

مامانم خیلی وقت بود دوست داشت بره خونه مادر بزرگ و خالش که تو ی شهر دیگس که مامانم اونجا بزرگ شده 

مادر بزرگشم خیلی تنهاس و مدام زنگ میزنه کی میای و هم اینکه سنش زیادی بالاس و هر لحظه ممکنه خدایی نکرده نباشه دیگه مامانم و خواهرم رانندگی تو جاده نمیتونن به من گفتن بیا بریم یکی دو هفته هم میمونیم 

و برنامه ریختیم که بریم شوهر من از اول حرفی نزد بعد که امشب خونه نبود چون سفر کاری داشت از صبح که بیدار شدم تا همین الان مرتب زنگ زده و به بهانه های مختلف توجیح میکنه که نرم و میگه من دشمن دارم تو کاری نکن دشمنام شاد شن😐 میگه اگه بری پا میشم میام آخرین حرفشم این بود که نه اومده دیگه نرو منم گفتم باشه و نمیدونم چرا اینقد اصرار داره که نرم اصلا عجیب شده بود 

به مامانم و خواهرم گفتم بدشون اومد و رفتن تو قیافه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید به مادر و خواهرتون میگفتین حتما دلش براتون تنگ میشه آخه دو هفته هم براش زیاده به نظرم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

دشمن شاد نشم؟؟!! این حرف چقد خاله زنکیانه بود🥴حس می‌کنم یکی پرش کرده. شایدم یهو کرم زن‌آزاری گرفته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وااا یعنی چی دشمن زیاد دارم چه ربطی داره

میگم واقعا عجیب شده بود😂😂😂😐

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

مادرتون خب چرا با اتوبوس یا ماشین کرایه ای نمیرن

نمیره دیگه اونجا میخاد یه راننده داشته باشه 

دشمن شاد نشم؟؟!! این حرف چقد خاله زنکیانه بود🥴حس می‌کنم یکی پرش کرده. شایدم یهو کرم زن‌آزاری گرفته

تازه چند وقت پیش میگفت میری بیرون موهات و جمع کن دوستام میبیننت کلا عجیب شده ی مدته رو اعصابه

نباید به مادر و خواهرتون میگفتین حتما دلش براتون تنگ میشه آخه دو هفته هم براش زیاده به نظرم

آخه کلا عجیب شده

اولین بار بود این طوری میکرد ؟ البته از مردا بعید نیس ها هر رفتاری بگی ازشون برمیاد

آره قبلا اینجوری نمی‌گفت 😂😂😐

آخه کلا عجیب شده

آره بهانه هاش مندرآوردی بوده ولی ترسیده مستقیم بگه نرو یا خجالت کشیده

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚