2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هم میخوره هم میبره 🤨

316 بازدید | 29 پست

خانواده شوهرم تعدادشون بالاست وقتی میان خونمون غذا ک میخورن نوش جانشون ولی یه توقعی ک دارن وقتی میخوان برن توقع دارن مجددا از همون غذا ها براشون پک کنم بریزم تو ظرف ببرن خونشون برای فرداشون .حتی میوه و سالاد و ماست یا هرچی ک باشه براشون میزارم میبرن .مثلا وقتی ده نفر باشن من ب جای ده تیکه مرغ باید ۲۰ تیکه مرغ بزارم یا حداقل ۱۵ تیکه بزارم .یا میوه ۳ برابر بخرم .از نظر اقتصادی یه مهمونی خانوادگی‌شون خیلی برامون گرون میوفته 

چندین میلیون میشه بخدا.من میگم باز اگ یکیشون نیومده باشه خب آره آدم سهم اونی که نیومده رو میزاره ولی وقتی همشون میان و همشون میخورن من وظیفه ندارم بزای فردا ناهار اونا هم غذا درست کنم.تازه ناراحتن ک چرا دیر ب دیر دعوت میکنی بخدا هزینه یه مهمونی خانوادگی خیلی خیلی گرون در میاد برام کمرمون میشکنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.