2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هم میخوره هم میبره 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست

دیگه دعوتی نگیر بگو قسط و وام داریم. شرایط مالیمون اوکی نیست یا دعوتی ام گرفتی ابگوشت و سبزی و دوغ براشون بذار میوه ام فقط ملون و خربزه بده همین 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تعداد خودشون بذار 

بعدم بگو غذا همونی بود که خوردیم تموم شد 

میوه هم همینطور خیلی کم و محدود بگیر

شوهرت بتید تو لفافه به مادرش بگه فعلا اوضاع اقتصادیم بهم ریختست نتونستم زیاد بگیرم 

که کاسه کوزه ها سر تو نشکنه

این مشکل ضعف مدیریتی شوهرته

توهم رفتی خونشون خواستن غذا بدن بگو غذا و میوه رو خوردیم دیگه 

واسه چی ببرم

منم خواهر شوهرم همین توقع رو داره. چون خونه ی مادر شوهرم که می‌ره همیشه موقع رفتن یک قابلمه میده دستش میگه ببره برای شوهرش .

شوهرش کلا هیچ وقت مهمونی هارو نمیاد.

منم قبلاً که دعوت میکردم یک ظرف غذا میزاشتم ببره.

اما آخرین بار که همه خانواده همسرم اومدن من برای خواهر شوهرم چیزی نداشتم ببره و به مادر شوهرم گفتم غذای زیادی نمونده بزارم برای دخترتون که واسه شوهرش ببره.

به شوهرم  گفتم چرا باید برای کسی که نمیاد خونه ی آدم و برامون ارزش قایل نیست غذا بفرستیم؟ هرکس اومد غذا بخوره هرمی نیومد هم ما براش نمیفرستیم.

دیگه ازون به بعد هر وقت مهمونی گرفتیم خواهر شوهرم اصلا نیومد 

راه حل اینه که غذا رو به شکل پرس تک نفره بیارید سر سفره

مثل رستوران ۲۰ پرس کوبیده یا جوجه بیارید به هر نفر یدونه بدید... ۳،۴ پرس هم بذارید وسط که هرکس خواست بیشتر بخوره

سالاد و دسر رو هم تک نفره درست کن

برنج هرکس که تو ظرف خودشه، چیزی اضافی نمیاد

غذای دیگه هم خواستی بذاری، دو تا کاسه سوپ و دو تا کاسه خورش بذار وسط

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
به تعداد خودشون بذار بعدم بگو غذا همونی بود که خوردیم تموم شد میوه هم همینطور خیلی کم و محدود بگیرشو ...

به شوهرم میگم بگو خب اینهمه قسط داریم و هزار تا مشکل و بی پولی ،دروغ هم نگفتیم بخدا .

میگه دوست ندارم جلو بابام کم بیارم و ضعیف نشون بدم خودمو 

شده باشه قرض میکنم ولی همه چی باید پر و پیمون باشه.

آخه باباش یکم آدم مریض روحی روانیه مشکل داره

با ازدواجمون هم مخالف بود سر این قضیه یکم با شوهرم مشکل داره هنوز تیکه و کنایه هاش سر جاشه 

بخاطر همین شوهرم میگه کم بیارم جلوشون میگه دیدی بهت گفتم و هزار تا نصبحت و حرف و کنایه .بخدا اینقدر پذیرایی هام مفصله از اول ک میان تا لحظه ای ک برن فقط دارن میخورن 

من ۳ نوع یا ۴ نوع میوه ندارم 

۶،۷ نوع میوه دارم 

از انواع آجیل و دسر و آب هویج بستنی و دمنوش و هزار جور تنقلات و تخمه و اینا .

راه حل اینه که غذا رو به شکل پرس تک نفره بیارید سر سفرهمثل رستوران ۲۰ پرس کوبیده یا جوجه بیارید به ه ...

یه بار اینکار کردم 

پدرشوهرم به تیکه گفت اینجوری ریختی کسی بیشتر از یه بشقاب نخوره 

نمیدونستم چی بگم

کلا گیر افتادم بخدا 

منم خواهر شوهرم همین توقع رو داره. چون خونه ی مادر شوهرم که می‌ره همیشه موقع رفتن یک قابلمه میده دست ...

آره خانواده شوهر من اینجورین 

مثلا ۴ نفرشون نمیاد برای هر کدومشون پا میشه مادرشوهرم میوه و غذا و همه جی خودش میریزه 

اون سری پدر شوهرم نیومد نمی‌دونمم چرا 😃مادرشوهرم پاشد بقران تا شکلات هم برداشت ریخت تو کیسه فریزر گفت برای بابا ببرم .غذا که جای خود ،میوه برداشت،حتی ژله هم ک درست کرده بودم گفت بزار ببرم ،سبزی برداشت،شیرینی و شکلات .بادوم زمینی هم برداشت ریخت تو کیسه فریزر 😣😣😣😣

به شوهرم میگم بگو خب اینهمه قسط داریم و هزار تا مشکل و بی پولی ،دروغ هم نگفتیم بخدا .میگه دوست ندارم ...

واااای چقدررر سخت 

هم زحمتش زیاده 

هم هزینش خیلی سنگینه

و جای بیخودی هم خرج کردین

توهم مث خودشون ساده برگزار کن

من یبار یه مهمونی مفصل میدم توانایی همچامو ببینن 

بارای بعدش ساده 

یا از بیرون سفارش میدم

توهم یه فکری کن توروخدا 

یا کم درست کن بگو تموم شد 

یا خیلیییی دیر به دیر دعوت کن براتم مهم نباشه حرفاشون 

به اونا ربطی نداره که