2777
2789

تک فرزندم،پدرمادرم رفتن مسافرت،شوهرم خیلی کتکم زده،تاپیک قبلیم دلیل دعوامونه بخونید لطفا خیلی تاپیک کوتاهی هست

به مامان دوستم پیام دادم صبح بیاد دنبالم،شوهرم خیلی وحشیه،از اینا که میان دم خونه داد میزنن و فحش میدن،میدونم که میاد در خونه،لطفا راهکار بدید چکار کنم؟

و اینکه اولین بارش نیست کتکم میزنه،اما هیچوقت شکایت نکردم فردا میخوام برم شکایت کنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بدون شک برو شکایت کن

بعد چی میشه

خیلی میترسم از سرنوشتی که نا معلومه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح اول برو کلانتری شکایت کن و بگو امنیت جانی نداری بعد برو پزشکی قانونی. اومد در خونه حتما ازش فیلم بگیر و بعد زنگ بزن ۱۱۰ که بیان شکایتت رو ثبت کنن. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بعد چی میشهخیلی میترسم از سرنوشتی که نا معلومه

چیزی نمیشه برگ برنده داری بنده خدا میخوای بزنه اش ولاشت کنه بعد بندازتت خونه بابات بگه دخترتون مشکل داره ببین برو براش پرونده بازکن هربارکه کتکت میزنه برو ثبت کن ولی بگو درجریان نندازن پرونده ارو مدرک جمع کن هربار ثبت کن قانون دهنشوسرویس میکنه

صبح اول برو کلانتری شکایت کن و بگو امنیت جانی نداری بعد برو پزشکی قانونی. اومد در خونه حتما ازش فیلم ...

خیلی میترسم ازش

من کسیو ندارم میترسم بابامو بزنه،بخاطر همین هیچوقت ب خانوادم نگفتم کتکم میزنه،واقعا نمیدونم چکار کنم

تروخدا منم مث خواهرتون راهنمایی کنید

اشکال نداره سیم کارتم رو عوض کنم؟

اتفاقا چه بهتر بیاد جلودر فحاشی کنه همون لحظه زنگ بزن ۱۱۰

خب من میترسم ازش

اصلا تعادل نداره یدفعه میاد درو میشکنه،منم کسیو ندارم تنهام خونه

مگه تک فرزند نیستی خب باید خانوادت پشتت باشند از چی نگرانی چیزی که زیاده مرد خوب اگر درست نشد و جدا ...

خانوادم پشتم هستن

میترسم تنها بمونم،افسرده بشم،شغل دارم شوهرم نمیزاره برم سرکار،اگه جدا بشم میتونم برم

بگو ک امنیت جانی نداری و کتک میزنه و میترسم پدر و مادرمم کتک بزنه

باشه عزیزم

خب من میترسم ازشاصلا تعادل نداره یدفعه میاد درو میشکنه،منم کسیو ندارم تنهام خونه

دوست من خیلی اذیت شد واسه طلاق شوهرش طلاق نمیداد 

آخرسر شوهرش جلو خونه باباش دعوا راه انداخته بود پلیس اومد بردش افتادزندان چندماه اینم طلاقشو راحت گرفت