2777
2789

شده توی زندگی دانشگاه ازدواج و خیلی مراحل دیگه آدم شکست بخوره 

چجوری حس ناامیدی رو دور کنیم چجوری سعی کنیم روحیه اولیه رو بازیابی کنیم و دوباره پرقدرت تلاشمونو شروع کنیم؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من کوه شکستم 🙂🙂اما مثه کوه استوارم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کوه شکستم 🙂🙂اما مثه کوه استوارم

خب چیکار کردید که انقدر محکم و قوی هستید 

من دارم از پا در میام از همه چیز بدتر ناامیدی و روحیه خرابم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

مرور شکست های قبل و شروع های بعدش تو اون حیطه

نظر خوبیه 

حتما تاثیر خواهد گذاشت 

ولی باعث میشه دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم 

حالا چه کنیم که روحیه و ناامیدی دور کنیم؟

خب چیکار کردید که انقدر محکم و قوی هستید من دارم از پا در میام از همه چیز بدتر ناامیدی و روحیه خرابم

یک روز برای غممم کامل گریه میکنم فردا قوی تر استارت میرنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یک روز برای غممم کامل گریه میکنم فردا قوی تر استارت میرنم

نمیتونم گریه کنم حسش نمیاد 

خیلی وقته گریه نکردم یادم نیست اصلا کی بوده 

حس بدیه خیلییی

نظر خوبیه حتما تاثیر خواهد گذاشت ولی باعث میشه دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنیم حالا چه کنیم که رو ...

سفر رفتن رو من جوابه این بیشتر برمیگرده به شخصیت خود آدم حس میکنم 

مثلا شخصیت های خیلیییی متفکر که زیاد فکر میکنم بیشتر درگیر این مشکلات هستن من خودم رد میشم و سعی میکنم با وقت گذاشتن با کسایی که دوستشون دارم یا جاهایی که دوست دارم خودمو خوب کنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2138883

سفر رفتن رو من جوابه این بیشتر برمیگرده به شخصیت خود آدم حس میکنم مثلا شخصیت های خیلیییی متفکر که زی ...

این متاسفانه حالم رو خوب نمیکنه 

بدتر تازه ضرر هایی که دیدم کوتاهی هایی که کردم خودمو لایق هیچ خوشی نمیدونم 

نمیتونم گریه کنم حسش نمیاد خیلی وقته گریه نکردم یادم نیست اصلا کی بوده حس بدیه خیلییی

باید انجام بدید وگرنه تبدیل به غمباد میشی

قوی بودن و تمرین کن

هیچ غمی ماندگار نیست

باید انجام بدید وگرنه تبدیل به غمباد میشیقوی بودن و تمرین کنهیچ غمی ماندگار نیست

حق 

قبول دارم ولی اینم تا یه جایی 

تا یه جایی خودمو گول بزنم تا یه جایی سعی به شاد نشون دادن کنم ولی دیگه بعدش توانش نیست 

الان من اون لحظه هستم 

این متاسفانه حالم رو خوب نمیکنه بدتر تازه ضرر هایی که دیدم کوتاهی هایی که کردم خودمو لایق هیچ خوشی ن ...

باید اول خودتون رو دوباره باارزش بدونین 

تازه این رفتار خودش به کوتاهی دیگه در حق خودتونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2138883

باید اول خودتون رو دوباره باارزش بدونین تازه این رفتار خودش به کوتاهی دیگه در حق خودتونه

نمیتونمم 

ناامیدم خیلی 

شاید تنها چیزی که درستم کنه گذر زمان باشه 

ولی آدمای سم و بدردنخور اطراف رو چیکار کنم خدااا