2777
2789
عنوان

آخه به ایناچه که ازدواج نکردم

178 بازدید | 24 پست

یه همکاری دارم خیلی رکه ولی چیزیم تو دلش نیس میخواستیم چایی بخوریم گفتم بلدنیستم چایی دم کنم اونم گفت همین کارارو کردی توخونه موندی خندیدم گفتم حالا شماازدواج کردی چه گلی زدی به سرت ..بعدش گفت به همکارای اقاهم میگم کسی تورو نمیخواد واقعا حالم بده (28سالمه ) اینقدر ازاین حرفا شنیدم دلم میخواد بمیرم دیگه (اینم بگم تا۲۵سالگی خواستگارایی داشتم که همه آرزوشون بود) قبلا خیلی اعتمادبه نفس داشتم اما الان فک میکنم یه دختر زشت بداخلافم 

یعنی چی بلد نیستم چای دم کنم؟

یه قاشق چای ریختن تو کتری مگه چیه؟

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیستی عزیزمم .به کتفت بگیر حرف همچین آدمهای سطح پایینی رو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چقدر بده آدم بیشعور باشه و حرف دهنشو نفهمه به قول مامانبزرگم زرافه همیشه میگه کاش گردنم دراز تر بود تا حرف وقتی می‌خواست از گلوم خارج بشه وقت داشتم بیشتر روش فکر کنم ومزمزه ش کنم. کاش یاد بگیریم با یه حرف دنیای دیگران و آخرت خودمونو خراب نکنیم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

وای من متوجه نمیشم جدیدا این چرت و پرتا چرا انقدر زیاد شده 

یه کاربری هم تو یه تاپیک پربازدید را به راه به من و چند تا کاربر دیگه هی میگفت ترشیده و پیر دختر 

و میگفت ۳۰ سالتون که شد دیگه پیرمردا میان میگیرنتون😂😂😂

چه خبره واقعا؟

حوصله ندارم

بنظرم مشکلت اینه خیلی صمیمی صحبت میکنی با غریبه‌ها. لزومی نداره اینو بهش بگی که بعدا بکوبه سرت 

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...