اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نیستی عزیزمم .به کتفت بگیر حرف همچین آدمهای سطح پایینی رو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
چقدر بده آدم بیشعور باشه و حرف دهنشو نفهمه به قول مامانبزرگم زرافه همیشه میگه کاش گردنم دراز تر بود تا حرف وقتی میخواست از گلوم خارج بشه وقت داشتم بیشتر روش فکر کنم ومزمزه ش کنم. کاش یاد بگیریم با یه حرف دنیای دیگران و آخرت خودمونو خراب نکنیم
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰
بنظرم مشکلت اینه خیلی صمیمی صحبت میکنی با غریبهها. لزومی نداره اینو بهش بگی که بعدا بکوبه سرت
فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...