2777
2789

کسی دیدین با قانون جذب ،جذب کنه چیزی که میخادو؟دقیقا همون ویژگی ها 

اگر اره تعریف کنید☺️

منظورم شخص خاص نیست کلا جذب مردی با ملاک ها تو ذهنش

تورو خدا اگه اعتقاد ندارید یا چیز دیگه اصلا کامنت نزارید نزارید نزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میومدم میگفتم اره الان شوهرمه

ولی با نامه به فرشته نگهبان اونی که میخاستم پ داد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

کاش میومدم میگفتم اره الان شوهرمهولی با نامه به فرشته نگهبان اونی که میخاستم پ داد

چند وقت نامه نوشتی و چجوری میشه بگی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

چند وقت نامه نوشتی و چجوری میشه بگی؟

یه شب خودمم باورم نمیشد از فرشته نگهبانش خاستم منو یادش بندازه گذاشتم لا قران

شب دیدم پیام داد بیداری

البته ادم خیلی مهمی نبود ولی منتظرش بودم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چجوری؟

همون ایام یه کتاب دستم رسید که معروفم هست نویسندش جودیسپنزا بود اونو واقعا انجام دادم که جواب گرفتم نه تنها شوهر که بچه دارم نمیشدم اونم به لطف خداو مراقبه ها موفق شدم ای وی افم بارتون مثبت بشه