2777
2789

از 402 دارم کنکور میدم و امسال رتبه ام 46 هزار شد 

پول دانشگاه آزاد رو ندارم

خانواده ام میگن انتخاب رشته کنم 

ولی خب میترسم روزانه با کنکور بیارم و بعدش محروم میشم 

میدونم ته رشته های روزانه بیارم 

اکثراً بیکاری هست 

ولی دوستم می‌خواد بره دانشگاه آزاد 

و منم انگار وسوسه شدم برم دانشگاه 

نمی‌دونم چیکار کنم 😭 

خانواده ام همه شرایط رو برا پشت کنکوری برام فراهم میکنن

ولی خب دلم با رشته تاپ هست 

دلم میخواد برا آخرین بار تلاش کنم ، می‌دونم تمام عیب هام برا قبول نشدنم چی هست. و تا حالا مشاور نداشتم و می‌خوام مشاور بگیرم

چیکار کنم بنظرتون 😭😭

برو دانشگاه عزیزم

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون بخون وقتی انرژیش رو داری. دانشگاه آزاد ۴ سال میری و تهش با یه مدرک میای میشینی تو خونه

موقعی می‌بینم دوستام میگن ما داریم میرم

به حس تنهایی میکنم

یعنی هیچی باهاش نمیشه ؟؟مثلاً مهندسی کشاورزی روزانه

یجا خونده بودم تا رتبه 46 یا 47 هزار روزانه مجازه ولی رشته هایی که با این رتبه قبول شی رو نمیدونم در کل رشته های آینده داری نیستن

برو و پشت نمون 

من خودم امسال فقط موندم و الان که فک میکنم انگاری وسوسه میشم بازم بمونم ولی خب قرار نیست تو این چرخه گیر کنم

دختر خوب امسال دیگه دانشگاهتو شروع کن بیخیال این چرخه شو جوونیت داره هدر میره...

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^