2777
2789
عنوان

بچه م داره جلوچشام اب میشه

987 بازدید | 72 پست

بچه ها توروخدا چیکارکنم بچه م داره از بین میره

ازچهارماهگی که داره تو‌خواب فقط شیرمیخوره

غذااصلاااااااا وابدااااا ن میکس ن عادی نمیخوره حتی یکذره!! ب هیییییییییچ‌روشی ب هیییییییییچ روشی

فقط شیر

که جندروزه حتی شیرم نمیخوره خیلی لاغرشده

بخدا غصه پسرم قشنگ پیرم کرد انقدددددر گریه کردم چشام‌میسوزن

همش حس میکنم الان ازگشنگی میمیره

دیگه ازدکتر بردن هم بخدا خسته م نکسیوم میدن و ی شربت نئوزینک برا اشتها ک اصلااااتاثیری نداشتن

چیکارکنم یوقت طوریش نشه توروخدا دارم دق میکنم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دکترا چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه آزمایش انگل ازش بگیر حتما

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

واااا این حرف چیه میگی ؟ خدا نکنه تز بین بزه و اب شه ی شیر نمیخوره دیکه . وردار ببر فوق تخصص 

نبری متخصص ها 

ببر فوق تخصص گوااااارش اطفال . شهرای بزرگ فوق تخصص دارن ولی نهایتا ببر تهران اصفهان شیراز . فوق تخصص گوارش اطفال 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بهش عصاره گوشت بده چند روز تا بدنش یکم قوت بگیره ،دکترا چی میگن ؟

خب وقتی نمیخوره چطوری عزیزم؟🥲مزه هرچی بهش بخوره دیوانه میشه

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️