2777
2789

امروز رفت آزمایش اسپرم داد بعد اومد عصبی بود میگفت زنه یجوری نگام می‌کرد 

میگفت من خرم حرف تو رو گوش میدم  منم گفتم مگه من زورت کردم بری شرایط گفتم خودت رفتی. بعد گفت ریدم دهن دکترت .مگه مامان باباهای ما دکتر رفتن منم گفتم کم تو قدیم سقط و هزار جور مریضی بود گفت مثال بزن کی منم لال شدم

چی بگم

بعد دکترم گفتم از فلان تایم تا فلان روز درمیون نزدیکی کنیم‌ تا امروز اوکی بود برا حرفه بعد الان قاطی کرده میگه همش چرته چه قلط کنم

از این آدم بچه نیار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یا باید صبوری کنی و همه چیو براش با ارامش توضیح بدی و کم کم قانعش کنی

یا فعلنه بچه نیارین چون ازمایش های بعد بارداری خیلی بیشتر و گرون تر هستن هر بار بخواد مقایسه کنه که دیگه هیچی

بنظرم یکم رو بچه دار شدن فکر کن این مرد تو کدوم قرن مونده؟تو قرن پدربزرگ مادربزرگها؟حتی زمان مامان باباهای ما هم میرفتن سونو و آزمایش میدادن بعد ایشون میخاد مفت مفت بدون هیچکاری بچه دار بشه ؟لابد فردا بچه  سرما خورد میگه دکتر چیه بهش دمنوش بده خوب بشه

اتفاقا آزمایش قبل بارداری از واجباتهاگه خدایی نکرده مشکلی باشه ، سریع جلوش گرفته میشه

الان یعنی مشکلی داشته باشه تو ازمایش اسپرمش‌ مشخصه؟

منشیه‌ پرسیده بود چرا آزمایش میدی مشکلی داری ؟ شوهرمم گفته بود نه .برا همین قاطی کرده

آخه دکترم نوشته 

الان یعنی مشکلی داشته باشه تو ازمایش اسپرمش‌ مشخصه؟منشیه‌ پرسیده بود چرا آزمایش میدی مشکلی داری ؟ شو ...

آره دیگه معلوم میکنه همه چیو

چند وقته اقدامی؟ ۳ تا ۶ ماه اقدامتو ادامه بده ، انشاالله میگیره

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)