2777
2789
عنوان

بچه م داره جلوچشام اب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 72 پست
عسل اصلا نده زیر ۲ سال ممکنه حسایت بد بده و مسموم شه ، ببین با طعم شیرین بیشتر ارتباط برقرار میکنه ی ...

عزیزم چیزی ب نابودیم نمونده

بخدا خونه م‌داغون رابطم باشوهرم داغون

همه چیو ول کردم کارم شده گریه برای پسرم و رسیدن ب پسرم

نمیتونم بیخیال باشم دست خودم نیست

همش حس میکنم هیچوقت غذانمیخوزه

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شیرخارجی براش میگیرم همیشه😓بخدا میکشتم این بچه

خارجی و ایرانیش مهم نیست  الان ، فقط مهمه مزه اش خوب باشه و چرب باشه که بخوره وزن بگیره ، برو یه قوطی بیومیل ایرانی بگیر اگر خورد باز ازش بگیر 

خارجی و ایرانیش مهم نیست الان ، فقط مهمه مزه اش خوب باشه و چرب باشه که بخوره وزن بگیره ، برو یه قوط ...

بیومیل هم‌دارم توخونه شیرخواست اونو میدم شاید اونو خوردوافعا

فدات عزیزم ، بلدی درست کنی ؟ تو شیشه بدونواضافه کردن آب

بله عزیزم بلدم 

ممنونم ازت مهربونم❤️❤️❤️

مرتبطه؟

آره عزیزم مربوطه به شدت بی اشتهایی میاره انگل 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم خدا پسرتو‌حفظ کنه بیجون چ‌عرض کنم اسکلت شدم باورکن خودمو‌نمیشناسمعزیزم‌ی سوال دارماگه میشه جوا ...

اون دوسال انواع غذاهای کمکی درست میکردم لب نمیزد

کلا لاغر بود

همه هم میگفتن چرا لاغره

الان که یاد گرفتم بچه ها با طبع گرم لاغرن

طبیعی و مشکلی ندارن.

از ‌شیر به سختی گرفتم. 

شما خواستی از شیر بگیری یک دفعه نگیر خیلی آهسته در دراز مدت بگیر بچه روحی اذیت میشه. من بلد نبودم اون موقع. 

اولین اولین اولین کار رو اعصابت کار کن.

چون اگر مضطرب باشی حتما یه بچه مضطرب بزرگ میکنی و بعدا میشه وبال گردنت.

مادرهای شیرده حدود 7-8  ماهگي بچه به اوج ضعف بدشن میرسن و اون موقع ها به خاطر صعف در اثر ‌شیردهی دچار افسردگی و اضطراب میشن 

تایپیکم با عنوان تجربه درمان‌ افسردگی خودم بخون کمک تونه

ماه‌ها راهی رو رفتیم که ‌شما الان تازه دارید میرید

از تجربه ما استفاده کنید

تا مثل قبلا ما در چاله نیوفتبد 

باید  روی تغذیه تحرک خواب و سبک زندگیتون کار کتبد تا اروم بشین 

یه بچه اول مادر آروم میخواد 

آرامش هم غذاست

اون دوسال انواع غذاهای کمکی درست میکردم لب نمیزدکلا لاغر بودهمه هم میگفتن چرا لاغرهالان که یاد گرفتم ...

عزیزدلم ممنونم برام نوشتی

ایکاش  که ی تاپیک میزدید و باجذئیات میگفتید ک بالاخره فرزندتون روچطوری ب غذاخوردن انداختید بالاخره یجوری غذاخورشده دیگه

باوووور کنید ثواب بسیار بالایی داره

ممنونم ازت عزیزم خدا پسرتم حفظ کنه الهی امین

عزیزدلم ممنونم برام نوشتیایکاش که ی تاپیک میزدید و باجذئیات میگفتید ک بالاخره فرزندتون روچطوری ب غذ ...

خوراکی‌های سالم بذار دم دستش 

بچه که نباید دائم بخوره

هرموقع حس گرسنگی داشته باشه میخوره 

مثل خرما

پوره سیب

گوشت چرخ شده خوب پخته مزه دار

کشمش

خودش بعد شیر گرفتن به غذا میوفته. 

بچه شما الان 8، ماهشه سنی نداره بخواد زیاد بخوره

ازکجا بفهمم اخه دکترای اینجا ازچی سردرمیارن تا ازاین بیارنسنندج شهرکوچیکیه

معمولا توی طب سنتی هست حتی بیشتر قدیمی ها هم بلدن قبلا توی همین سایت شبیه تاپیک تو دیدم مشکلش عین تو بود گفتن زبون کوچیکش افتاده باید با لا بدینش اگه بلد بودم  دقیقا چه جوریه کمکت می کردم فقط شنیدم با دسته ی قاشق یا چوب معاینه ی پزشکی میشه ببریش بالا

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
معمولا توی طب سنتی هست حتی بیشتر قدیمی ها هم بلدن قبلا توی همین سایت شبیه تاپیک تو دیدم مشکلش عین تو ...

حتما پیگیری میکنم ممنونم خوشگلمممم