2777
2789
عنوان

نی نی یار نگرانتم

265 بازدید | 31 پست

از صبح یه عکس کارتونی ارسال کردم که تأیید بشه برای پروفایل    فقط یه صورته تپله بامزس 🥺

@niniyar‍ 

بهتون پیام هم دادم علت رو پرسیدم جواب ندادید. 

کلا نگرانتون شدم گفتم جویای حالتون بشم.

ببینم هستید؟ نیستید؟ 

دیروزم دوشنبه بود حذف تاپیک داشتید جواب ندادید. 

در کل امیدوارم که حالتون خوب باشه 😐 وممنون میشم رسیدگی کنید. 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

دیروز چون تعطیل رسمی بود پاک نکردن ایام تعطیل پاک نمیکنن

عکس پروف هم معمولا شبا تایید میشه من که هرچی گذاشتم شب تایید شده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز چون تعطیل رسمی بود پاک نکردن ایام تعطیل پاک نمیکننعکس پروف هم معمولا شبا تایید میشه من که هرچی ...

عه، مرسی گفتی    جالبه نمیدونستم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

رسیدگی سایت کلا خیلی کم شدهمن هزار بار تگ کردم ایشونو دریغ از یک کلمه جواب و رسیدگی

دقیقاا

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اره دقیقا به یک دقیقه نمیرسه میترکه

سلام

شما خیلی وقته عکس پروفایلتون رو حذف کردین.

فکر کنم از اون زمان که تاپیک شعر گذاشتین بعد تعطیل شد دیگه یادمه عکس پروفایلتون رو حذف کردین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دیروز چون تعطیل رسمی بود پاک نکردن ایام تعطیل پاک نمیکننعکس پروف هم معمولا شبا تایید میشه من که هرچی ...

عه یعنی باز باید پیام بدیم؟ برا حذف تاپیک

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻