2777
2789
عنوان

بچه م داره جلوچشام اب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 72 پست
هیچی هیچی؟مال من حتی تودهنشم بزارم قورت نمیده🥲

دقیقا هیچ غذایی اگرم بزارم دهنش میریزه بیرون شاید با خواهرش یکم لواشک بخوره اونم در حد بند انگشت بعدش دیگه هی غذا یا خوراکی رو چنگ میزنه فقط ماست شاید در حد یک یا دو قاشق چای خوری سومی رو صد در صد میریزه بیرونمن دیگه ول کردم غذا هر چیزی که باشه میزارم جلو خودش کثیفی زیاد میکنه ولی میگم شاید با دست خودش بخوره

تو بذار جلوش با صندلی غذا کم کم یاد میگیره سمت دهنشم ببرهواسه چی انقدر حرص میخورییکم ارووووووم باشای ...

اخ اگه بشناسیش ...رون مرغ میدم دستش چندشش میشه بگیرتش دستش

بعدازچهل بار تلاش ناموفق شاید ی تیکه ببره سمت دهنش

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هیچ غذایی اگرم بزارم دهنش میریزه بیرون شاید با خواهرش یکم لواشک بخوره اونم در حد بند انگشت بعد ...

دکتر نبردی عزیزم؟

اخ اگه بشناسیش ...رون مرغ میدم دستش چندشش میشه بگیرتش دستشبعدازچهل بار تلاش ناموفق شاید ی تیکه ببره ...

موقع غذا اصلا نشین کنارش

برو به کارت برس ولی حواست از دور بهش باشه

ولش کن خودش با غذا ارتباط بگیره

موقع غذا اصلا نشین کنارشبرو به کارت برس ولی حواست از دور بهش باشهولش کن خودش با غذا ارتباط بگیره

امتحان میکنم فردا عزیزدلم

بهت اصول تغذیه میدن به خودت که چی بخوری و چی به بچه بدیخانم دکتر مریم یزدیان سرچ کن خوبه متخصص هست

مرسی پیگیری میکنم حتماا🥲❤️🥲🥲

الان که ۸ ماهشه هنوز بهت بگم بعدا نگی کسی بهم نگفت

به بچچه در مورد غذا سخت بگیری و حرص و جوش بخوری، بدتر بد غذا میشه

این بچه تو ۸ ماه فعلا فقط باید با غذا از راه چشمی و لامسه و بازی ارتباط بگیره نه اینکه بخوره سیر بشه

وقتی شناخت کم کم میبره سمت دهنش بخوره و مشتاق میشه مزه ها رو بشناسه

باید تو مدت غذا ولش کنی به حال خودش

بالاسرش باشی این حس هاش مختل میشه

ولی از دور حواست باشه بهش که نپره گلوش و...

با بازی نمیشه بهش غذا بدی؟! عروسکاشو بیاری نوبتی مثلا بهشون بدی یه کم صبر و حوصله میخواد هر راهیو ام ...

بخداقسم هرررررچی ک فک کنیو انجام دادم هررررچی میزارم دهنش انگارزهرماره همچین صورتشولوچ میکنه تفش میکنه

الان که ۸ ماهشه هنوز بهت بگم بعدا نگی کسی بهم نگفتبه بچچه در مورد غذا سخت بگیری و حرص و جوش بخوری، ب ...

خب پس چرامیگن دیره و مزه هارونشناسه بعدا هیجی نمیخوره و فلان‌و بیسار

پسر من الان سربازه بچه که بود تا دوسال فقط شیر می‌خورد بعدش کم کم درست شد. ماشالله الان یلی هست. بچ ...

عزیزم خدا پسرتو‌حفظ کنه 

بیجون چ‌عرض کنم اسکلت شدم باورکن خودمو‌نمیشناسم

عزیزم‌ی سوال دارم

اگه میشه جواب بده

خب‌تو‌اون دوسال هیییییچی‌ نمیخورد واقعا؟‌پس چرا میگن‌اگه‌قبل ازیکسال طعم هارونشناسه غذاخور نمیشه و خیلی بدغذامیشع و این داستانا

بعدش وقتی غذا نمیخورذ چطوری ازشیرگرفتی

من شیربهش نمیسازه‌تمام‌امیدم‌ب غذا بود ک‌دیگه شیربهش ندم🥲

خب پس چرامیگن دیره و مزه هارونشناسه بعدا هیجی نمیخوره و فلان‌و بیسار

تا یکسالگی وقت داره گلم

تازه الان ۸ ماهشه و شروع غذای انگشتی

نگران نباش و انقدر حرص و جوش نخور

درست میشه

بذار با بازی با غذاش براش خاطره ی خوبی بمونه از غذا

عزیزم داری خودتو بچه رو عذاب میدی، مادر شوهر من میگه خواهرشوهرم که بچه آخرش میشه رو تا دوسالگی فقط ش ...

اییی کاش زود بزرگ شه راحت شم بیچاره شدم❤️🥲

خب وقتی نمیخوره چطوری عزیزم؟🥲مزه هرچی بهش بخوره دیوانه میشه

عصاره بگیر فقط آبش رو با قاشق بهش بده روزی دوتا قاشق اب عصاره هم بخوره عالیه کلا بدنش جون میگیره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم