2777
2789

موهام تقریبا تا بازومه اما خب خیلی بی جون و نازک و... برم پسرونه بزنم؟ قبلا خیلی کوتاه کردم اما اطرافیان میگن کوتاه نکن نکنه عروس شی😬😬😬😬😬 اما خب فعلا که خبری نیست درضمن ۲۲سالمه 

لطفا شماهم نظرتونو بگید

بوس بهتون 

(دارو هایی هم برای موهام شروع کردم البته)

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پشیمون نمیشی 

موی بلند در صورتی قشنگه که سالم و پرپشت باشه وگرنه هیچ زیبایی نداره حتی زشتم هست

من موهام تا گودی کمرم بود ولی سالم نبود چون چندسال لایت کردم خشک شده بود 

رفتم تا شونه هام کوتاه کردم و واقعا راضیم 

دارو زینک پلاس خوبه 

نرم کننده مواظب باش به کف سر و ریشه مو نخوره 

سشوار نکش یه مدت 

موخوره گیری کن 

ویتامین های گروه ب عالی هستش برات 

موهاتم پسرونه نزن تا گردن یا سر شونه بزن و جلو موهاتم میتونی یه رنگ فانتزی بزنی فیس فریم 

یا اینکه بدی کلشو برات فر دائم کنن تا حجم بگیره هم پر دیده میشه هم دخترونه 

این نظر من بود 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

موهام تا وسطای کمرم بود پسرونه زدم پشیمون نشدم چون جنسش بهتر شد موخوره ها از بین رفت

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷