2777
2789

فک میکردم خوشمزه شده از کوچیک و بزرگ گفتن حالم گرفته شد

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

مهمونا گفتن ؟؟ مگه طلب داشتن ازت 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونا گفتن ؟؟ مگه طلب داشتن ازت

ن تقصیر خودمه ب خواهرم گفتم چطور شد گفتن اصلا جالب نشد بعدش دیگه بقیه هم گفتن 

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

[QUOTE=380852522]واااای  چجوری روشون شد بگن  مگه چجوری بود[/QUOمجلسی البته زرد چبه کم بود رب نداشت آب مرغ و رب و جدا درست کردم واقعا از صب زحمت کلی کشیدم

[QUOTE=380852604]چه جوری روشون شد بگن[/QUOخودشون خیلی بد مهمونی میدن یا غذاشون کمه گشنه میمونی

عزیزم، وقتی تلاش می‌کنی و چیزی رو درست می‌کنی که به نظرت خوبه، باید بیشتر از نظرات دیگران به خودت اعتماد کنی. مهم‌ترین چیز اینه که خودت ازش راضی باشی. اگر مهمونا نظرشون متفاوت بود، باید این رو درک کنی که همه سلیقه‌ها فرق دارن. اینجا مهم خودت هستی. اگر از کاری که کردی لذت بردی، به نظراتشون زیاد اهمیت نده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ن تقصیر خودمه ب خواهرم گفتم چطور شد گفتن اصلا جالب نشد بعدش دیگه بقیه هم گفتن

اصن بپرسی .خواهرت چطور زحمتت و ندید قشنگ حرف دلشو گفت .نمیتونم درک کنم اصن .همینکه صابخونه احترام میداره گشنه از سر سفره بلندمون نمیکنه باید دستشونو بوسید .ناراحت نباش .تو زحمتت و کشیدی دستتم درد نکنه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیزم، وقتی تلاش می‌کنی و چیزی رو درست می‌کنی که به نظرت خوبه، باید بیشتر از نظرات دیگران به خودت اع ...

بدیش اینه  خواستم مثل خواهرم درست کنم نه مث مرغای خودم که بد شد البته از نظر اونا

اصن بپرسی .خواهرت چطور زحمتت و ندید قشنگ حرف دلشو گفت .نمیتونم درک کنم اصن .همینکه صابخونه احترام می ...

مرسی عزیزم اصلا فازشون ب من نمیخوره

چجورپختی

پیاز و فلفل دلمه و هویچ و ادویه پاچیلی ایتالیایی گذاشتم همه بپزن با زردچوبه کمی 

مرسی عزیزم اصلا فازشون ب من نمیخوره

هیچوقت حالتو با ادمایی که هم فازت نیستن خراب نکن .