2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کاری کنید گریه م بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چند سالشه؟

استارتر عزیز شما هم ببخشید ولی تکلیفت با خودت مشخص نیستش اگه میگی پرستاری اوردم نذاشته برم پس چرا دوباره داری کنکور میدی وقتی هنوز این دیوونه شوهرته؟

از طرفی اگه دانشگاه و کنکور میخوای بدی بچه داشتنت چیه عزیزم؟

.کاربری دوم ژله نارنجی هستم

عزیزم خدا کمکت کنه صبر بده چرا جدا نمیشی خدا خوش نمیاد این سرت بیاد خیلی‌ ناراحت بخدا قسم انشالله که ...

نمی تونم ازدواج م فامیلی بوده بابام مریض 

یه دعوا ساده کرده بودیم حالش خیلی بد شده بود

میترسم سکته کنه ۳ تا برادر کوچیک تر از خودم دارم

ببین یه سیم کارت و گوشی ساده بگیر بزار کنار، هر وقت کتک زد و گوشیتو گرفت تا در خونه رو بست با اون گو ...

بهش این راهکار رو نده، اسی که طلاق بگیر نیست. وگرنه تا الان رفته بود.یه گوشی مخفی هم داشته باشه که شوهرش هزار تهمت ناموسی بهش میزنه، بدبختیش بیشتر میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩