2777
2789
عنوان

مار توی روستا

154 بازدید | 14 پست

سه ماهی هست توی روستام یک هفته بعد از توی دیوار صدای خش خش میومد کنار خونمون ی زمین که ساخت و ساز نشده دو روز پیش دیدم بازم صدا مید دیدم دیوار کنده شده فقط کچ روش هست اونو کندم دیدم مار هست 

دوباره گچ زدم بستم اگه صاحب زمین نره مار رو برداره چیکار کنم ؟

از ی طرف میترسم بیاد نیش بزنه از ی طرفم میگن بکشی میره جفتش میاد تا زهر نریزه دست بردار نیس چیکار کنم از توی دیوار بره و نیاد؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاخ گوسفند چه اندازه ای هست چجوری بسوزونم که اونجا بگیرم

مام روستاییم هر وقت مار توحیاط میبینیم سریع ی شاخ گوسفند آتش میزنیم همونجا دود میکنه بو بد میده میگن مار ازبوشاخ بدش میاد ازاونجا دورمیشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
تیراهنه ، خب واسه همین دارم سوا میکنم ک چیکار کنم بره خرس از نیش زدنش دارم وگرنه نه میترسم

من تاحالا ندیدم تودیوارخونه  تودیوارحیاط بیرون دیدم باید بدی کسی بگیره وگرنه خطرناکه فکرکنم آتش نشانی زنگ بزنی بیان برات بگیرن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم