2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کاری کنید گریه م بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم ازدواج م فامیلی بوده بابام مریض یه دعوا ساده کرده بودیم حالش خیلی بد شده بودمیترسم سکته کنه ...

خب تو ک میبینی اینجوریه چرا پا رو دمش میذاری؟حتما قلدری کردی اونم گرفته زدت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

شوهرت چند سالشه؟استارتر عزیز شما هم ببخشید ولی تکلیفت با خودت مشخص نیستش اگه میگی پرستاری اوردم نذاش ...

عزیزم من خودم نخواستم حامله بشم. که شوهرم هیچ پیشگیری نمی کرد و من دوبار حامله شدم خودمم پیشگیری میکردم قرص میخوردم

ولی این اتفاق افتاد

کنکور هم به زور دادم گفته بده ولی نمی ذارم بری

وضو بگیر سجده کن مستقیم با خدا حرف بزن

هم گریه میکنی سبک میشی هم تو سجده گله‌شو به خدا بکن انشاالله اگر قابل هدایت هست خدا هدایتش کنه و در آرامش زندگی کنید اگر هم قابل هدایت نیست خدا خودش جزای کاراشو بده 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
من دلم نمی خواست به کسی بگم که درس میخونم مادرش اینو فهمیده رفته به کل فامیل گفته منم اینو بهش گفتم ...

خی چرا دوست نداری؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهش این راهکار رو نده، اسی که طلاق بگیر نیست. وگرنه تا الان رفته بود.یه گوشی مخفی هم داشته باشه که ش ...

غلط میکنه تهمت بزنه میتونه بره مخابرات پرینت بگیره بفهمه زنگ خور نداشته اونوقت خودش ضایع میشه

خب تو ک میبینی اینجوریه چرا پا رو دمش میذاری؟حتما قلدری کردی اونم گرفته زدت

واقعا باورم نمیشه هنوز همچین آدمایی با این طرز فکر وجود داره😐اصلا هرچیم بشه اصلا اون آقا حق نداشت دست بهش بزنه 

قلدری کنم باید کتک بخورم؟😭😭

زن ک قلدری نمیکنه،تازه شوهر تو اخلاقش اینه که بدش میاد از اینکار نباید انجامش بدی ،خودت اگه خوب باشی مطمئن باش اونم خوب میشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور