2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کاری کنید گریه م بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 145 پست
هر کار کردم هیچکی صدام رو نشنید 😭😭

میزدی هرچی تو خونه بود رو می‌میکشستی هزارتا کار هست

روز بعدش میرفتی 

الان امروز برای کنکور رفتی بیرون چرا بعدش نرفتی پزشک قانونی شکایت کنی؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اول باید زنگ بزنی پلیس صورت جلسه کنی

نه عزیزم وقتی کتکت زده به صورت جلسه ربطی نداره 

اگه از خونه بیرون انداختت باید بری به پلیس بگی برا 

صورت جلسه وقتی کتکت زده همینجوری میتونی بری 

پزشکی قانونی بگی شوهرم کتکم زده اومدم برا معاینه و اینچیزا برگه بگیرم میری بهت برگه میدن یه مدرک میشه برات اگه خواستی طلاق بگیری دادگاه طرفت باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو سر و کمر میزنه بعدش خودش منو برد خودشم آورد نمی تونستم برم

دیگه نمیدونم چی بگم عزیز

در اولین فرصت تا قبل از خوب شدن کبودی و زخم ها سعی کن بری شکایت کنی و حتما با خانوادت صحبت کن جریان سقط ها و کتک ها و زندانی کردن و خرجی ندادن رو بگو 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دیگه نمیدونم چی بگم عزیزدر اولین فرصت تا قبل از خوب شدن کبودی و زخم ها سعی کن بری شکایت کنی و حتما ب ...

خیلی هارو بهشون گفتم 

ولی فقط غصه میخورن میگن زندگی کن همه الان همینجورین

خیلی هارو بهشون گفتم ولی فقط غصه میخورن میگن زندگی کن همه الان همینجورین

کی گفته همه همینجورین؟ چرا خانوادت اینجوری ان بگو مادر من پدر من یعنی زیر دست این مرد بمیرم حتما شما ناراحت نمیشی میگی الان همه همینجورین؟ 

فردا بره سرکار میرم پزشکی قانونی

سعی کن به فکر خودت باشی زندگی اونقدر طولانی نیست که بخوای همشو زیر دست و پا کتک بگذرونی.

باشه ممنون💔برام دعا کن باشه؟

باشه عزیزم 

کمک خواستی من هستم گلم 

نیاز داشتی بهم درخواست بده 😘

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕