2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کاری کنید گریه م بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 145 پست
شوهر من هر بلایی که بوده سرم آوردهدوتا بچه بی گناه رو به زور و قرص سقط کردهدانشگاه قبول شدم نذاشتن ب ...

همین ماجرای دو تا سقطو برو مشاوره حقوقی یا پزشکی قانونی بگو ببین راهکار چیه پدرشو در بیارن 

عجب وحشی و دریده س به بچه خودشم رحم نکرده مرتیکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونی چجوری زد تو کمرم حس کردم نفسم بند اومدشوهرمن خیلی عوضی من ۲۲ سالمه تا حالا به زور دو تا بچه ...

غلط کرده

برو اب سرد بزن به صورتت اخه

مگه دیوونست؟

چرا باهاش موندی؟

https://daigo.ir/secret/61290750605

عزیزم خدا کمکت کنه صبر بده چرا جدا نمیشی خدا خوش نمیاد این سرت بیاد خیلی‌ ناراحت بخدا قسم انشالله که یه جایی خدا پناهت بده به حق حضرت زهرا بخدا تنها راه نجاتت جدایی هست من بودم میرفتم سنی نداری پس زندگی تو خراب نکن برو خدا رو چه دیدی شاید یه زندگی بهتر نصیبت شه🥲🖤

فقط 46 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

همین ماجرای دو تا سقطو برو مشاوره حقوقی یا پزشکی قانونی بگو ببین راهکار چیه پدرشو در بیارن عجب وحشی ...

بابام مریض فشار خون بالا داره ۳ تا برادر کوچیک دارم

اگه حالش بد بشه و سکته کنه کسی نیست خرج اونا رو بده

زنگ زدم پلیس گفت اول باید زنگ بزنی ما بیایم صورت جلسه کنیم

ببین یه سیم کارت و گوشی ساده بگیر بزار کنار، هر وقت کتک زد و گوشیتو گرفت تا در خونه رو بست با اون گوشیت زنگ بزن پلیس بیاد

خاک تو سرش چرا قاتل بچه‌ها ش شد با این کارش یعنی خیلی روانیه حیف تو خودتو از دستش رها کن برو دانشگاه ...

نمی ذاره تازه بعد از ظهر با هزار تا التماس گوشی پو بهم داده

اگر بفهمه زندانی م میکنه 

ببین یه سیم کارت و گوشی ساده بگیر بزار کنار، هر وقت کتک زد و گوشیتو گرفت تا در خونه رو بست با اون گو ...

متاسفانه هیچ پولی بهم نمیده که بخوام چیزی بخرم اگرم بده باید بدونه چی میخرم و ته توش رو در میاره

با اینچیزایی که گفتی به زور طلاقتو بگیر و حتی اگه خانوادتدراهت نمیدن فقط طلاق بگیر یه راهی پیدا میشه شب تو کوچه نمیمونی بهتر از زندگی با این روانیه 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم