2777
2789
عنوان

اگه همسرتون هیچی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 88 پست
بله عزیزم مهم اخلاقه بعد درامد

بدون درامد اخلاق هم نمیمونه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بدون درامد اخلاق هم نمیمونه

همه چی که پول نیس 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی که پول نیس

پس چیه؟ باهم گشنگی. میکشیم. لذت میبریم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همه چی که پول نیس

ای بابا  بجای اینکه باهم گشنگی بکشید لذت ببرید باهم برید سرکار ، رفته رفته زتدگیتون ساخته میشه  ، شوهرت پولدار باشه اخلاق نداشته باشه بهت توجه نکنه بهت خیانت بکنه قبوله؟؟؟ صرفا چون پول مهم تره 😑😐

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

ای بابا بجای اینکه باهم گشنگی بکشید لذت ببرید باهم برید سرکار ، رفته رفته زتدگیتون ساخته میشه ، شو ...

بله  ادم به. سنی برسه. اره. پول مهم. تره

بله ادم به. سنی برسه. اره. پول مهم. تره

پول خود آدم باشه اره ، نه اینکه یکی بخواد عقده هاشو با یه مرد پولدار که هم بهش خیانت کنه هم .... برطرف کنه 

البته هرآدمی عقیده خودشو داره 

عزی،م اگه مطمئن باشم که عرضه داره و میتونه زندگی جمع کنه پاش میمونم 

مثلا اگر ۵ یا ۷ سال طول بکشه که به یه نقطه امنی برسیم و از نقطه صفر خیلی بالاتر بشیم ازدواج میکنم 

(خودم همینطوری ازدواج کردم)

ولی اگه تو همین دوران آشنایی ببینم تلاشی نمیکنه و قراره بعد از ۲۰ سال همین باشه نه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

شوهر منم هیچی نداشت. الان خداروشکر بعد 9سال بخاطر من و بچمون تلاش کرد الان زندگی انچنانی ن ولی خوبی داریم.منم ب اجبار ازدواج کردم ولی راضیم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄