2777
2789
عنوان

اگه همسرتون هیچی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واالا. تو‌نی نی سایت یارو هیچی نداشته صاحب همچی شدن نمیدونم. همچی. یعنی چی البته

ما فقط به اندازه پول پیش خونه داشتیم اولش. ولی دو تامون درس خونده و با جنم بودیم. هر دو هم در حال ادامه تحصیل. 

الان یک خونه خریدیم که البته بزرگ نیست. نوساز بود ولی. اجاره دادیم و خودمون جای بزرگ تر اجاره ایم. ماشین متوسط رو به بالا داریم. بچه داریم و می تونیم درست و حسابی بهشون برسیم. هر دو شاغلیم. سالی یکی دو بار سفر یک هفته ای می تونیم بریم. اینا از نظر من همه چیزه. از نظر شما چی همه چیزه؟

پول خود آدم باشه اره ، نه اینکه یکی بخواد عقده هاشو با یه مرد پولدار که هم بهش خیانت کنه هم .... برط ...

والا من. در حال حاظر کم و‌کسر. انچنانی. تو زندگیم. ندارم. که بخوام. کسی. جبرانش کنه. ولی. بدون پول. هم نمیشه زندگی. کرد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ما فقط به اندازه پول پیش خونه داشتیم اولش. ولی دو تامون درس خونده و با جنم بودیم. هر دو هم در حال اد ...

منظورم. به شما. نبود اره درسته این یه زندگی ایده اله ولی مال. الان نیست که. تازه. شوهر اسی حتی اندازه. پیش. خونه هم. نداره. صفرصفره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
والا من. در حال حاظر کم و‌کسر. انچنانی. تو زندگیم. ندارم. که بخوام. کسی. جبرانش کنه. ولی. بدون پول. ...

خداروشکر عزیزم موفق باشی🩵

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خداروشکر عزیزم موفق باشی🩵

فدات. همچنین. عزیزم

. کسی. از. پولدار. خیانت. کار. حرفی. نزد. یه ادم. معمولی که بشه زندگی. کرد باهاش. همین شما هم. بهتر ...

شما میگی بدون پول همه اینا الکیه 

راستش اصلا نمیتونم درکت کنم چون ذات خودم مادیاتی نیست ،حتی برای انتخاب همسرم نگفتم چی داره ؟اول تا آخرش گفتم چشم پاکه؟دوست دختر نداشته؟

به هر حال هرکی نظری داره موفق باشی

شما میگی بدون پول همه اینا الکیه راستش اصلا نمیتونم درکت کنم چون ذات خودم مادیاتی نیست ،حتی برای انت ...

بحث مادیات. نیست اصلا!من. خودم به شخصه اهل بریز. بپاش  نیستم بعد شما ازکجا میدونی. تنها ادم زندگی. شوهرت بودی؟

بحث مادیات. نیست اصلا!من. خودم به شخصه اهل بریز. بپاش نیستم بعد شما ازکجا میدونی. تنها ادم زندگی. ش ...

اشنا مون بود پاک تر از همسرم ندیدم 

هزار بار امتحانش کردم قبل از ازدواج 

البته چون آشنا هم بود بقیه هم درموردش خبر داشتن 

خلاصه به یقین رسیدم دیگه

اشنا مون بود پاک تر از همسرم ندیدم هزار بار امتحانش کردم قبل از ازدواج البته چون آشنا هم بود بقیه هم ...

اهان. امبدوارم. روی. یقینت. بمونی. چون ادم‌به‌خودشم. اطمینان. نداره. هیچوقت