2777
2789
عنوان

اگه همسرتون هیچی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 88 پست
این. حرفا همش بیخود ولی. الکیه. چون. بی پول که باشی اخلاق هم نمیمونه. حرف بیخود. نزنید

اونوقت با یه آدم پولدار عوضی خیانتکار زندگی خیلی رمانتیک میشه داشت؟اونجوری شما احساس خوشبختی میکنی؟حرف بیخود رو الان شما داری میگی وگرنه هیچ زنی حاضر نیست با همچنین مردی هرچقدر هم پولدار باشه زندگی کنه

حقوققبلاً روان‌شناسی می‌خوند مثل خودم

خوبه که اسییی

خونه که باباش میخره ماشینم داره قیافشم که خوبهر

وکیل هم بشه پولدار میشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال دیگه کارشناسیش تمومهبه نظرت میشه زندگیمونو بسازیم ؟

ببین اگه زشت بود بهت میگفتم نمون چون من واقعا تحمل ادم زشت و بی پول و بی فرهنگ رو ندارم

اگه قصدش حتما وکیل شدنه چرا که نه؟بمون

یکی از فامیلای ماام زود زن گرفت اون موقع دانشجو بود خونه و ماشین باباش خرید بعد وکیل شده الان دفتر زده خیلی پولدار شده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بله عزیزم مهم اخلاقه بعد درامد

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

اگه واقعا راست ن و حداقل خونه رو براش بخرن ارزش داره بپای این پسر موندن وگرنه اصلاااااااا

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

والا وضع اکثریت جوون ها همینه حالا ک عقد کردی اگه میتونی برو سرکار و کمک خرج باش  والا عشق و علاقه هم مهمه  خانواده ات بعد اینکه جدا بشی اگه حمایتگرت باشن خوبه 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین یک پسر رو دارن ، تک فرزندهخودشم خیلی با عرضه‌ست و ازشون طلب نمی‌کنه ولی اونا بهترین چیزا رو خری ...

عزیزم تو خیلی خوشبختی همه چیز و باهم داری

پسر خوب و خانواده ی حامی 

هردفعه برات هدیه های خوب میگیرن 

شکر گذار خدا باش

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اخلاقش که زبانزده ، تو این مدت بدترین فاجعه ها اتفاق افتاد و صبر و توکلش رو با چشم خودم دیدمایمانش ه ...

ب سن نیست ب عقل و شعوره 

نگران نباش من پسر ۱۹ سال دیدم ک ازدواج کرده و موفق

توکلت ب خدا باشه و زندگی تو بساز

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اونوقت با یه آدم پولدار عوضی خیانتکار زندگی خیلی رمانتیک میشه داشت؟اونجوری شما احساس خوشبختی میکنی؟ح ...

.  کسی. از. پولدار. خیانت. کار. حرفی. نزد. یه ادم. معمولی که بشه زندگی. کرد باهاش. همین شما هم. بهتره. رویا نفروشی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم