همسرم هیچ منطقی تو رفتارش نیست،مثلا میگه غذا بچه رو بیار دیگه غذاشو میبرم بعد میبینم نمیخوره میگه اخه نیم ساعت پیش که نبودی کلی میوه خورد واسه این نمیخوره،میگم پس چرا میگی غذاشو بیار🤔تو حمام دادن و دستشویی بردن بچه هم دخالت میکنه،معتقده مسواک باعث خرابی دندون میشه!!!! بچم حرفای زشت که میزنه شوهرم میخنده و....خیلی زیادن این رفتاراش،یعنی علاوه بر اینا ۱۰۰ تا رفتار دیگه این مدلی هم داره....من جدیدا حس مبکنم دارم با یه دیونه زندگی میکنم،حق دارم؟یا حساس شدم روش؟؟
خب حساس شدی چون مرکز توجه همسرت کسی دیگ شده..واینا بگم شوهرت درست میگه این خمیر دندونا افتضاح و باعث نابودی مینا میشه...توجه نکردی چقدر خرابی دندون زیاد شد..ولی تو مناطق جنوبی ک از چوب مسواک استفاده میکنن تا این سالمندانسون چ دندونای مرواردیدی دارن...برو خداراسکر کن ک شوهرت ب بچه اهمیت میده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر