2777
2789
عنوان

Paris. رفتم ان تی پنج شنبه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیی خدا حفظش کنه  خیلی حس قشنگی هست من عاشق بچه ام

ممنون ترنم جان

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

قسمت تو عزیزم😊😊😊

قسمتش شده که 😀

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم وقتی رفتم ان تی و فهمیدم دختره خییییلی ناراحت شدم و گریه کردم چون هم خودم هم شدهرم پسرمیخواستیم البته الان دخترم نزدیک ۲سالشه

دخترخالم پسرزاییده یکسره پروفایل راجب پسرش میذاره اونقد حسودیم میشه و ناراحتم😭😭

یا رفیق من لا رفیق له 💚

ممنون ترنم جان

پاریس جون حالا که داری مادر میشی میخوایی امضاتو عوض کن ببخشیدا البته اگه دوست داری😗

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
آخي عزیز دلم قربونش برم 😍😍😍😍من دنبال جاييم عکس واضح بهم بدن 

اینجا ک رفتم خیلی پیشرفته بودن. دیگه ازین واضح تر مگه میدن واسه ان تی؟؟

کجاا رفتید تخت جمشید

نه پارسیان رفتم. روبرو هلال احمر

منم وقتی رفتم ان تی و فهمیدم دختره خییییلی ناراحت شدم و گریه کردم چون هم خودم هم شدهرم پسرمیخواستیم ...

عزیزم خدا رو شاکر باش منم تو بارداریم خیلی حرف شنیدم هرچند شوهرم خیلی دختر میخواست ولی مادرشوهرم مدام میگفت فلانی پسر حامله ست ،عروس فلانی پسر زاییده،خیلی دلمو میشکست،زن داداش خودمم همین طور ۶ ماه زودتر از من پسر به دنیا اورد همشون زخم زبون زدند،بهم ولی خدا یه دختر بهم داد که نمونه ست از هوش و ذکاوت

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙