من چندسال پیش کنکور دادم با اینکه خیلی درسخون بودم اما سال کنکور به یه بیماری دچارشدم که دلم نمیخواد درموردش صحبت کنم و گند زدم و رشته اجتماعی قبول شدم که اصلا دوستش نداشتم و حسرت معلمی تا ابد میمونه روی دلم شما هم از تجربه هاتون بگید چی قبول شدید....
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دختر خاله من نه شغلش معلمی بود نه رشته نه دانشگاه بعد چندسال تموم شدن دانشگاه رفت معلم شد
هم حقوقش خوبه هم همه چیز هم زیره دسته آموزش پرورش پیر نمیشی
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
منم سال ها پشت کنکور تجربی بودم و انواع بیماری ها گرفتم معدم داغون شد لاغر شدم استرس و افسردگی گرفتم و تپش قلب های شدید ولی ... بخاطر کمال طلبی اصلا درس نمیخوندم و وسط درس یهو ولش میکردم هی برنامه ریزی میکردم و وقتمو هدر میدادم و گریه میکردم
تهشم بیخیال آرزو ها و رویاها و آیندم شدم و رفتم روانشناسی
اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه
خب با رشتهی خودتون آزمون استخدامی شرکت کنید گلمسال گذشته اغلب رشته ها رو میخواستن.
آزمون استخدامی هم خیلی خوبه یه سال ثبت نام کردم اما به خاطر بیماری مادرم نشد برم سرجلسه میگن خیلی سخته اما خداکنه ثبت نام کنند فعلا که چندماهه فقط وعده و وعید ثبت نام میدن
سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ببین باید بری بپرسی من دقیقا نمیدونم ولی خب خیلی راحته
اصلا نه بهش گیر میدن نه توبیخ میکنن
معلم ابتدایی هست
با تیپ های شیک و هر طور دلش خواست میره سره کلاس
ناخن داره مژه داره
انگار چندماهیی بدون حقوق کار کرده و بعد دیگه به طور رسمی رفته سره کار
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀