2777
2789
عنوان

خانم هایی که سال ها قبل کنکور دادید به کجا رسیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 52 پست

رشته مورد علاقه و شهر مورد علاقه مو قبول شدم اما هنوز زندگیم درهمه و به اون رضایت درونی نرسیدم

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

کنکور تجربی دادم و رشته ی علوم پایه قبول شدم 

الانم معلمم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی درس خون بودم ..ساله دوازدهمم دچار افسردگی حاد شدم یه مدت ‌..و بعدم متااسفانه فوته یکی از عزیزانم پیش اومد

کلا حالم خیلی گرفته شد

و الانم رشته اموزش ابتدایی ازاد میخونم.راضیم و دارم واسه علوم دبستانیا طرح درس مینویسم😁

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
رشته مورد علاقه و شهر مورد علاقه مو قبول شدم اما هنوز زندگیم درهمه و به اون رضایت درونی نرسیدم

چ

چه عالی خیلی خوشحال شدم 😍❤️زندگی همینه دیگه انسان در سختی آفریده شده🤦‍♀️🥲

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
کنکور تجربی دادم و رشته ی علوم پایه قبول شدم الانم معلمم

چه خوب از طریق آزمون استخدامی معلم شدید؟ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
چه خوب از طریق آزمون استخدامی معلم شدید؟

بله

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
کارشناسی ارشد معارف و عربی دارم الان هم دبیرم

چه عالی انشاالله همیشه موفق باشید 😍❤️🌱

من پارسال کنکور دادم و وقتی تراز ها اومد دچار حمله پانیک شدم و چند ماه درگیرش بودم و رشته ای که میخواستمم نیاوردم

میخوام اگه بشه سال بعد کنکور ریاضی بدم( رشتم تجربی بود) 

رتبه خوبی اوردم. ادامه دادم. به واسطه دانشگاهم راحت تو دانشجویی کار پیدا کردم و حالا هم به واسطه رشت ...

چه خوب میتونم بپرسم رشتتون چی هست

منم خیلی درس خون بودم ..ساله دوازدهمم دچار افسردگی حاد شدم یه مدت ‌..و بعدم متااسفانه فوته یکی از عز ...

بابت درد و ناراحتی هایی که براتون پیش اومده عمیقا ناراحت شدم ولی این دردها حکمتی داشته که شما تونستید مسیر درست رو پیدا کنید و توی اون بدرخشید 

بابت درد و ناراحتی هایی که براتون پیش اومده عمیقا ناراحت شدم ولی این دردها حکمتی داشته که شما تونستی ...

انشاالله که بتونم ازمون استخدامی رو قبول بشم

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!