2777
2789
عنوان

خانم هایی که سال ها قبل کنکور دادید به کجا رسیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 52 پست
من پارسال کنکور دادم و وقتی تراز ها اومد دچار حمله پانیک شدم و چند ماه درگیرش بودم و رشته ای که میخو ...

الهی بمیرم چقدر عذاب کشیدید منم بیماریم از پا انداختم اما شکر چه میشه کرد جتما عزیزم مجدد کنکور بدید تا براتون تبدیل به حسرت نشه 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
انشاالله که بتونم ازمون استخدامی رو قبول بشم

حتما قبول میشی با این استعداد و پشتکار توکل به خدا

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم چقدر عذاب کشیدید منم بیماریم از پا انداختم اما شکر چه میشه کرد جتما عزیزم مجدد کنکور بدید ...

خدانکنه عزیزم

الان بهترید؟ من که خیلی عذاب کشیدم آخه درسمم خوب بود ولی به جایی نرسیدم ولی میگم شاید قسمتم چیز دیگه ایه

خدانکنه عزیزمالان بهترید؟ من که خیلی عذاب کشیدم آخه درسمم خوب بود ولی به جایی نرسیدم ولی میگم شاید ق ...

شکر ولی کامل خوب نشدم 

منم همینطور شاگرد اول کلاس بودم آیندم نابود شد چیکار میشه کرد باید ادامه داد تا ببینیم خداچی میخواد

چه زیبا هیچی به اندازه مادر بودن از نظر من لذت بخش تر نیست الهی زیر سایه پدر و مادر عاقبت بخیر بشن❤️ ...

واقعا لذت بخشه در کنار همه سختیاش😅ممنون عزیزدلم زنده باشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

واقعا لذت بخشه در کنار همه سختیاش😅ممنون عزیزدلم زنده باشی

قربونتون برم 😍❤️🌹😘

پارسال قبول شدم امروز داشتم اتاقمو تمیز میکردم اتفاقی دلنوشته های سال پیش رو دیدم خوندم خیلی حالم ب ...

خدارو شکر که اون سختی ها تموم شد و نتیجه شیرینی داشت انشاالله موفق باشید همیشه😘♥️