2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست
چرا 

چون یه بار نشد موقع قهر ایشون بیاد نازمو بکشه ازم دلجویی کنه منم اصولا مغرورم نمیرم سمتش معمولا بعد هر دعوایی روال کار ما اینه اول حسابی از خجالت همدیگه بیرون میایم بعد فاز دوم بی تفاوتی و سرسنگینی هست فاز سوم بعد از مدت زمانی نه چندان کوتاه عادی حرف میزنیم نه من عذر خواهی میکنم نه اون 😂😁

رابطه هم که قوربونم بره هیچکدوم پا پیش نمیزاریم تا زمانیکه بینمون دلخوری نباشه و سر و حال باشیم اصولا کم رابطه داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا باهاش حرف ميزنم فوري جوش مياره و تازه طلبكارم ميشه رفتاراش ازارم ميده بهش خيلي گفتم همينجوري ادامه بده از من ي مجسمه ميسازه تازگيا ب شدت افسرده شدم و دل مرده و كم حرف همش ميگه چته ولي كارايي رو ك هزار بار گفتم بكنه و نيازدارمو نميكنه نميدونم ديگه چكار كنم

شوهر منم دیروزی خیلی باهم سرد بود نه حرف میزد نه میخندید آخر کلافه شدم و کاری به کارش نداشتم

ولی آحر شب گفتم ناراحتم از دستت امروز اصلا نازمو نکشیدی

حالا از دیشب تاحالا هی و هی بوسم میکنه 

😅😅😅

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
تا باهاش حرف ميزنم فوري جوش مياره و تازه طلبكارم ميشه رفتاراش ازارم ميده بهش خيلي گفتم همينجوري ادام ...

انگاری شوهر منو گفتی 

با این تفاوت که شوهر من پیگیرم هم نیست و نمیپرسه چته و کلا خودشو به بی خیالی میزنه تا منو بیشتر عذاب بده

دلم برا بغل و پیله بوس کردناش تنگ شد😞😞

اخه اينجوز بغل كردنا فايدش چيه حتما بايد ي دعوا و قهر و بحثي باشه تابعدش اينجور باشه چرا بدون قهر و دعوا نميشه منم حرفم همينه خيلي غد و مغروره اصلا علاقشو بروز نميده ب زور حرف ميزنه از احساساتش منم نقطه مقابلش همش تو سرو كولشم ازشم توقع همينو دارم ولي نميشه منم يكم سرخورده شدم ديگه اصلا شاد نيستم

تو الان تاپیک من بودی منو توهم کلا باهم فرق داریم ایشالا هرچی به صلاحته همون بشه برات بهترینهارو ارز ...

آره بودم؛ مونا جان من کتک نخوردم هیچوقت؛تحقیرم نشدم تا حالا از طرف همسرم! یه سری حقوقی که مال خودم میدونستم مثل اختیار مسافرت رفتن و کار و اینارو بهم نداد؛یا بحث کرد باهام؛سر قضیه ایم که دیشب گفتم دیگه تیر خلاص زده شد تو رابطه...من با مشاور سعی کردم درستش کنم و نشد...از تو هم میخوام سعی کنی درستش کنی و به نظرم چون شوهرت پشیمونه درست میشه؛ فقط این که الان بیخیال برگردی یه طلاق تدریجیو ایجاد میکنه و کاری که میکنی شاید به اسم عشق و سوختن و ساختن باشه؛ ولی زندگیتو خیلی بدتر تباه میکنه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
شوهر من ماشالا هزارماشالا تحمل جفتش رو داره در حدی که به مرز جنون برسونه آدمو 😁

مردا اصولا غر دوس ندارن

شاد نبودن و تو لک بودن زن رو هم همینطور 

یکی از دلایلی که هلاک ماماناشونن اینه 

بچه شونو همونجوری که هست دوس دارن و سرش غر که نمیزنن هیچ قربون صدقه شم میرن

...