2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30سال.البته ازدواج دوممه بخاطر همین گفتم مجبورم

آخي اصلا آدم اولین بار راحت ميتونه جدا شه تا بار دوم باردوم انگار يه باتلاقه وقتی شکست میخوری نمیتونی ازش خلاص شی 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
با ی کلام ماهم دوس داریم ولی هیچ عشقی بینمون نیس.من خیلی سعی کردم شوهرم ادم ارومی کنم و مرد زندگی دی ...

با این وضع مجزا باردارم شدی 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜

دقیقا.بعد بارداری اتاقامون جداشد.بخاطر امنیت خودم و بچه.شوهرم کارش ازاده یهوی میاد تا دنبال بحث و دعواس یهوی حرفی کم و زیاد بزنم میزنه.اوایل بارداری دوبار دستش روم بلند شده.بخاطر همین خودش میگه وقتی عصبیم دور و برم نباش

ی بار اینقد تحت فشار بودم بخاطر رفتارش ک میخاسم حالت قهر از خونه برم نزاشت برم.ب گوش خونوادش رسید.اونام میدونن بچشون عصبی و غیر قابل کنترله.تا بهش گفتن بره اتاق بالا.همونجو بمونه.ولی نمیتونه اونجو بره.تنهای دق میکنه.

اگر دردم یکی بودی چ بودی😔

هوم؟

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین