2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

شوهر من تا جایی خوبه ک من بش کارنداشته باشم هروقتم گیردادم بهش قهراموووون اداااااامه داربوده چون کلا تو ذاتش منت کشی نیس،،،اما وقتی مشکل نداریم ظرف وخونه وبچه داری وهمه کارمیکنه منم سعی میکنم زیاد کار ب کارش نگیرم،،،قبلا وقتی ناراحت بودیم ازهم چن روز صبر میکردم میدیدم از منت کشی خبری نیس خودم میرفتم اما الان اصلاااااا،،،قهرم ک میکنم بعد یکی دو هفته دوتامون خودمونو میزنیم ب اون راه الکی مثلا قهر نبودیم

فقط خودتوخودتوخودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا میشین  حیفه والا

تا ۲ تا از تاپیکام دلایلو توضیح دادم؛ ما خیلی متفاوتیم از نظر فکری؛ رفتاری؛ فرهنگی: اعتقادی؛ نمیگم من خوبم اون بده! فقط فرق داریم؛ همو اذیت میکنیم اینجوری

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

ماهم خيلي خيلي بحثامون زياد شده ازش متوقع  خيلي زياد ،،،توجه و ابراز احساسات زياد ميخوام چون اونجور ك ميخوام نميبينم قاطي ميكنم الان ي ماهه همش قهر و دعواداريم اكثر مواقع اون مياد جلو همين ديشب موقع خواب الكي پيله كردم بهش هي گفت اخر شبه بذار بخوابم صبح ميخوام برم سركار ول نكردم بلند شد بره بيرون پشيمون شد دو س تا مشت كوبيد تو ديوار رفت نشست تواشپزخونه بعدش اومد نزديك يك ساعت بند بند وجودمو بوسيد و تو بغلش گرفت منو خوابيد 

وقتی حرفی زد ‌که ناراحتت کرد سرسنگین شو بعدم چیزی نگو برو تو خودت دلش طاقت نمیاره خودش میاد سمتت ...

من جروبحث و غر بزنم قاطی میکنه بدتر 

اما تحمل سکوت و بی تفاوتی رو نداره 

... 

من با حرف یکی از کاربرا مخالفم ک میگه برو توخودت،،،اتفاقا بدترین کار قهر ک کردین اصلا انگار ن انگار بخند ببخیال بیخیال،،،اتیش میگیره مرد،،،،میبینه قهرش مهم نیس خودشم حرف میزنه

فقط خودتوخودتوخودت
چون متفاوتیم؛ به هم نمیخوره افکار و رفتارامون؛ همینطور عقایدمون

همین تفاوتاست که یه زندگی خاص میسازه 

اگه قراره زن و شوهر مث هم باشن که زندگیشون تکراری میشه 

البته تا حدودی میفهممت خودمم درگیرم 

همین تفاوتاست که یه زندگی خاص میسازه  اگه قراره زن و شوهر مث هم باشن که زندگیشون تکراری میشه&n ...

مال ما دیگه زیادی خاص شد... من دیگه نمیتونم بمونم دیگه حسی ندارم بهش

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
چون متفاوتیم؛ به هم نمیخوره افکار و رفتارامون؛ همینطور عقایدمون

تو الان تاپیک من بودی منو توهم کلا باهم فرق داریم ایشالا هرچی به صلاحته همون بشه برات بهترینهارو ارزو میکنم 

خدایا شکرت