2777
2789
عنوان

فشار بالا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 20384 بازدید | 98 پست

استارتر این موضوعه خیلی مهمیه تو بارداری من خودم روزی 2تا متیل دوپا میخوردم ورعایت شدید غذایی و دوری از استرس حتماااااا به دکترت بگو لازم باشه برات قرص بنویسه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

استارتر این موضوعه خیلی مهمیه تو بارداری من خودم روزی 2تا متیل دوپا میخوردم ورعایت شدید غذایی و دوری ...

غذا رو کنترل میکنم عزیزم از همون اولش ولی استرسو نمیتونم چون دست خودم نیس😟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من انست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس اصلا خوب نیست زیر نظر دکتر باش و هر چی میگه گوش بده

باربی جان سلام خوبی خانومی ان شالله به سلامتی زایمان میکنی.راستی همون بیمارستان ابن سینا میری?

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چطوری کنترل کردین؟

با دارو 

متیل دوپا

و‌متوپروال50

ولی استرس که داشته باشی اینا هم جواب نمیدن‌چون قرصای ضعیفین 

البته اسپرین هم برام‌نوشتن شبی یکی

ولی روز قبل از زایمان نباید بخوری

باید شما بری دکتر چک‌کنه

بعد 12به 8بالا نیست

شوری واقلا نخور

فشارو سه چهار روز پشت هم باید بگیری

یه ربع قبل باید بشینی بعد فشار بگیری

تا مشخص بشه

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

اصلا نگران نباش هیچ‌ کدوم از قرصا هم رو بچه اثر نمیذارن

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
اره ولی خوب دستی رو‌ خودم نمیتونم بگیرم راست میگی؟ ضربان قلبم که زیاده یعنی زیاد بود زیادترم شده ول ...

اره من ضربان قلبم زیاد میشد گاهی ۲بار از ترس رفتم اورژانس دکترم ا مد گفت برای اونه

❤️🌷

غذا رو کنترل میکنم عزیزم از همون اولش ولی استرسو نمیتونم چون دست خودم نیس😟

من دکترم به خودم و شوهرم گفت استرس برات سمه باید تا اونجایی که میتونی کنترل کنی من از اول بارداریم قرص متیل دوپا میخوردم.از ماه 8همش دبه به دست تو آزمایشگاه بودم.

با دارو  متیل دوپا و‌متوپروال50 ولی استرس که داشته باشی اینا هم جواب نمیدن‌چون قرصای ضعیفین& ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

شوری نمیخورم ولی چند روزه که یا ۱۲ یا ۱۳ هستش و قبلش هم استراحت میکنم

سه ماهه اول ۱۰/۱۱ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند باری اره  چون صربان قلبم‌ زیاد بود استرس میگرفتم

چقد دوران سختیه این بارداری

پس شماها با قرص کنترل کردین امیدوارم رو‌ منم اثر بزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باربی جان سلام خوبی خانومی ان شالله به سلامتی زایمان میکنی.راستی همون بیمارستان ابن سینا میری?

سلام عزیزم

مممنون خوبم. تو خوبی دوستم؟

سلامت باشی ممنون

آره عزیزم همونجا میرم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من دکترم به خودم و شوهرم گفت استرس برات سمه باید تا اونجایی که میتونی کنترل کنی من از اول بارداریم ق ...

استرسو میشه کنترل کرد ولی تو بعضی شرایط واقعا از کنترل خارج میشه

خوش بحالتون که راحت شدین و صحیح سالم نینیتونو بدنیا اوردین واسه منم دعا کنین😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم سر خود نخوردم دکتر ماه اخر بهم داد یک روز درمیون نصف قرص میخورم

اهان منم سر خود نمیخورم هیچوقت میرم پیش متخصص

مشکل اینجاس شهرستانم و همشون بیسوادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم مممنون خوبم. تو خوبی دوستم؟ سلامت باشی ممنون آره عزیزم همونجا میرم

به سلامتی باربی جان .اسم دخملتم خیلی قشنگه.😍😍