2777
2789
عنوان

فشار بالا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 20413 بازدید | 98 پست
من دکترم به خودم و شوهرم گفت استرس برات سمه باید تا اونجایی که میتونی کنترل کنی من از اول بارداریم ق ...

سلام شما فشارتون چند بود ؟چند هفته زایمان کردید؟منم فشار بالا و دفع پروتئین دارم هفته یازدهمم دکتر قرص میتیل دوپا و آسپرین داده خیلی میترسم 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
من سی وچهار هفته  تمام زایمان کردم بچه هم خدارا شکر مشکلی نداشت تو دستگاه هم نذاشتن نگران نباش ...

عزیرم آمپول ریه هم زده بودید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته يازدهمم و فشار خون دارم قرص متيل دوپا و آسپرين مصرف ميكنم ولي بازم ميترسم😢

فشارتون چنده؟نترسید ان شاالله چیزی نمیشه منم دارم مصرف میکنم 

نه عزیزم نداده،تو مطب فشار خونو دقیق نمیگیرن،تو‌خونه خودم با دستگاه میگیرم اکثرا ۱۳ هست😞

عزیزم شما فشارتون چطوری پایین اومد؟منم هفته هفت هستم و فشارم روی ۱۳ هست

یارب نظر تو برنگردد
نه عزیزم نداده،تو مطب فشار خونو دقیق نمیگیرن،تو‌خونه خودم با دستگاه میگیرم اکثرا ۱۳ هست😞

سلام ببخشید شما سال ۹۶ که باردار بودید و فشارتون اوایل بارداری شد ۱۳ چی کار کردید؟با دارو کنترل شد؟پره اکلامیسی نشدید؟ منم ۱۴ هفتمه فشارم ۱۳ شده از دیروز ضربان قلبمم بالا بود اکو قلب دادم خوب بود حالا استرس دارم

اره منم ازون نگرانم که خیلی زود فشارم رفته بالا،باید برم پیش متخصص قلب،یعنی آسپرین فشارو کم میکنه؟ ا ...

سلام ببخشید شما فشارتون اوایل بارداریتون‌بالا میریفت؟چیکار کردین؟زایمانتون به موقع بود؟پره اکلامیسی نشدید؟

با دارو  متیل دوپا و‌متوپروال50 ولی استرس که داشته باشی اینا هم جواب نمیدن‌چون قرصای ضعیفین& ...

سلام 

ممکنه بهم بگین متوپرالول را از هفته چند شروع کردید؟

من قبل بارداری میخوردمش،الان قطعش کردم و حالم بده

و متیل دوپا هم که بی تاثیره برام