2777
2789

مادربزرگم داره از حج برمی‌گرده  عمم تو تصویری به مامانش گفت حاج خانم برات میخوام سبزه بریزم با روبان قرمز بیاریم فرودگاه تو پیشواز  

مادربزرگم گفت جوون های مردم تو بندر عباس فوت شدن ایران سراسر ماتمه بعد تو میخوای برای من سبزه بریزی نمیخوام سبزه بریزی 

گفت خودمم روزی که میام قراره به جای روسری سفید روسری مشکی بپوشم  گفت برگشتم چه تو پیشواز چه تو خونه هیچ نماد شادی نباشه

اگه سبزه نباشه شگون نداره ؟ زشته تو مردم؟ آبرومون نره

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

اهل کجایین اولین باره می‌شنوم ما گل میبریم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشنیده بودم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بله باید سبزه سبز می‌کردید همون روز اول که می‌رفت میزاشتیذ الان سبز شده بود

میگه نمیخاد تو این عزا سبزه که نشانه شادیه بریزید برام 

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊