2777
2789
عنوان

بالخره ریزش موهام کم شد بیاید بگم چی کردم دعا بجونم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 34 پست

من نگاه کردم رنگهای دیگش هم حالت اسکراب داره 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش هم بده حتما ریشه ای درمانش کن،این موقت و تکمیلیه

کم کاری تیروئید دارم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
داروهاشو میخوری؟

یه هفته اس یادم میره ولی آره میخورم چند وقت پیش آزمایش دادم نرمال شده بود

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یه هفته اس یادم میره ولی آره میخورم چند وقت پیش آزمایش دادم نرمال شده بود

چند وقت خوردی ،من ۱ ماهه ، هفته ای ۵تا دونه میخورم ولی یادم میره،حالا باید آزمایش بدم

نخوداب هم خیلی خوبه👌🏻

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

چیه؟

یه کاسه نخود یه روز تو اب میزاری بعد یه روز یه ساعت میزاری رو گاز با نمک فلفل زردچوبه ابلیمو

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

پاکسازی میکنه؟ چطوره؟

اسی من آزمایش تیروئید دادم سالمم فقط ویتامین بدنم کنه خیلی کم  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم عوارض نداشته باشه؟

۱ بار امتحان کن ولی بعدش باید شامپوی سر بزنی ،اگه مث من احساس سبکی کردی چندقت ۱بار استفاده کن تا کف سرت چرب نشه،ولی حتما دارو هم لازمه