2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 281 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دختر باید بدونه طرفش چجور آدمیهاتفاقا من دارم به اون دختر لطف میکنم ک چشم و گوششو باز میکنم

خیلی مطمئن نباش لطف میکنی. تو بیشتر میخوای کینه و عصبانیت خودت رو خالی کنی وگرنه دلت برای همسر طرف نسوخته

پسره ،التماس طرف را می‌کنه موفق میشه می‌ره خواستگاری با هزارتا بدبختی و خواهش ازدواج میکنند ، بعد چند سال می‌فهمه اشتباه کرده طلاق میگیرن.

این قبل اینکه رابطه ای عمیق شکل بگیره و فهمیده اشتباه کرده و کات کرده. 

اصلا دوران دوستی قبل ازدواج خوبیش همین هست که انتخاب اشتباه را قبل عقد و بچه دار شدن میفهمی .

اما مثل اینکه شما عقده داری. خواهش کرده ارتباط گرفته که از توضیحات شما معلومه آنچنان ارتباط خاصی هم نگرفته چون نه رابطه داشتید نه آدرس و مشخصات و حتی اسم و فامیل شما و حتی اسم شهر شما را هم نمیدونه.

به نظر من خیلی زود شما را شناخته و هنوز تو رابطه عمیق نرفته در رفته

پسره ،التماس طرف را می‌کنه موفق میشه می‌ره خواستگاری با هزارتا بدبختی و خواهش ازدواج میکنند ، بعد چن ...

اگ ن رابطه داشتیم و ن اطلاعات شخصیمو داره همه و همه از زرنگی خودم بوده ربطی به عمممممق رابطه نداره😑

وگرن اون مدتی ک باهم بودیم رابطمون درست مث این زوجای اینستایی بود  همونقد عمیق و عاشقانه....

اسم این کارم عقده نیس قانون طبیعته

هر کنشی ،  واکنشی دارع

بقیه بی عُرضگی هاشونو میزارن پای فهم و بخشش هه😏

ولی من نه.... من ثابت میکنم بازی دادن دل دخترا گرون تموم میشه

دلیل داره؟؟؟نابودی زندگیم افت تحصیلیم قلیونی شدنم مشکلات اخلاقیم ههمه اینا چه دلیلی داره؟؟؟بعد اون ک ...

درسته بهت بدی کرده ولی این بلاهارو خودت سر خودت اوردی کار اون اصلا توجیحی نداره و تو اینکه اذیتت کرده شکی نیست 

ولی تو خودت انتخاب کردی که قلیونی بشی افت تحصیلی داشته باشی و و و 

تو باید انتخاب میکردی همون موقه سعی میکردی بی اهمیت بشی باید اول شکست و میپذیرفتی بعدم میبخشیدیش اینجوری به ارامش میرسیدی بعد سعی میکردم هر روز بهتر بشی پیشرفت کنی و ی ورژنه بهتر از قبل از خودت میساختی نه بدتر 

شاید از حرفای من خوشت نیاد ولی واقعیت همینه 

ادمای معروف سلبریتی ها خیلیا بهشون ظلم شده خیانت شده اما اگه قرار بود خودشونو ببازن با ی شکست که الان همشون از یاد رفته بودن مثلا شکیرا به جای اینکه خودشو داغون کنه پیشرفت کرد 

واییییی منمممم😑😂همش تو ذهنم میاد که یه روزی یه جایی تو یه کوچه ی بن بست و باریک و تاریک گیرش میارم ...

چیشد اسی انتقام گرفتی یا سرعقل اومدی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هر چی فک میکنم میبینم بخاطر خودمم ک شده حداقل فعععلا نباید همچین حرکتی بزنم😤

چون شکر خدا زندگیم رو به پیشرفته کلی موقعیت عالی واسم پیش اومده که نمیخام حتی یکدرصد به خطر بیفتن🫠

ولی من تا عمررررر دارممممم ازش نمیگذرمممممممم🚶🏻‍♀️

و خدارو به عزت و جلالش قسم میدم ک تاوان دل شکسته ی منو به بدترررررین شکل ممکن ازش بگیره🙃

انشالله که خدا هزاااار برابر بدترشو از تو چشمای خودش و خانوادش و هفت نسل بعدش در بیاره😑😁