2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 281 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالمه عزیزم

عریزم به نظرم این کارو نکن من مطمعنم کارما میگیرتش و به عجیب ترین شکل ممکن به سزای عملش میرسه‌.

اگه ام خواستی این کارو بکنی از واسطه و دیگران کمک نگیر ممکنه لوت بدن خودت بذار پیج اینستاگرامی چنل تلگرامی چیزی اینجوری بهتره‌

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

ولش کن

خودت باید عاقل باشی به هر کسی دل نبندی چون همشون اولش حرفای عشقولانه میزنن.

قرار نیست با هر کی وارد رابطه شدی بیاد بگیرتت .

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب که چی؟

آخرش به همه میگه عاشق شده بودم اما بهش نرسیدم

نهایتش این دختره رو ازدست میده چندوقت بعد بایکی دیگه اوکی میشه.تازه اگر ثابت کنه تو این کارو کردی که می‌تونه بدبختت کنه.

من بودم واسه خودم شر درست نمی‌کردم می‌تونه ازت شکایت کنه . در ضمن اون دختر گناه داره چرا زندگی اونو ...

اون دختر باید بدونه طرفش چجور آدمیه

اتفاقا من دارم به اون دختر لطف میکنم ک چشم و گوششو باز میکنم

ولش کنخودت باید عاقل باشی به هر کسی دل نبندی چون همشون اولش حرفای عشقولانه میزنن.قرار نیست با هر کی ...

من اولین رابطم بود دختری نیسم ک با هر کسی باشم

این عوضیم اینقددد وارد بود چندمااااااه هی ضجه زد التماس کرد ک بزارم ارتباط بگیره باهام

ضربه روحی ک بهم زد خییییییلی سنگین بود

حس میکنم از اون کاربرای زن نماییوگرن محاله دختر باشی و نفهمی این چیزاروبعدشم مگ تو با من بودی با کفش ...

محاله دختر باشم و بهت بگم این بچه بازیارو بزاری کنار؟؟؟ چی میگی بنده خدا چرا همه چیو جنسیتی میکنی...الان بگم برو خودتو سکه یه پول کن میشم آدم خوبه؟ این همه خانومه دیگه هم بهت گفتن کارت بچه گونس همه کاربر زن نمان؟ دلتو شکوند تو هم دلشو میشکوندی همون موقع با احساس بازی کردن فرق میکنه با این رفتاری که تو میخوای میکنی...من وقتی خودم از یکی جدا شدم رفت شمارمو پخش کرد چرا باید طرف تورو بگیرم تو اینجا وقتی واقعا حق باهات نیس...آره اصلا اگه اینجوریه من پسرم عجب گیری کردیما...میگم الان دیگه پخش عکس ویس و اینا حتی دیگه رو دخترا هم جواب نمیده تو میخوای مثلا آبروی پسرارو ببری وقتی اینا خودشون با افتخار خیلی جاها از رابطه هاشون میگن؟ حرف غیر منطقی میزنی چرا باید طرف تو رو بگیرم بعد دلت میشکنه هم دلیل نمیشه بری کارای مسخره بکنی که...دل شکستن کجا کار غیر قانونی کردن کجا

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

اون دختر باید بدونه طرفش چجور آدمیهاتفاقا من دارم به اون دختر لطف میکنم ک چشم و گوششو باز میکنم

اون دختر هیچ فکری نمیکنه اینجوری میگه خب اکسشه معلومه ازین حرفا میزنه اومده رابطه مارو خراب کنه چون میسوزه...اگه واقعا اوت پسرو بخواد حرفای پسررو باور میکنه نه حرفای تورو به هیچ جا نمیرسی ولی اینکارو بکنی همون ویسارو پسره بشنوه میفهمه کار تو بوده یه چیزی از تو داشته باشه مثل شماره یه هز چی اونم میره پخش میکنه یا حتی میره ازت شکایت میکنه 

اون دختر هیچ فکری نمیکنه اینجوری میگه خب اکسشه معلومه ازین حرفا میزنه اومده رابطه مارو خراب کنه چون ...

مرسی از نظراتت

به اندازه کافی ارشاد شدم 

لطفا دیگ ب هیچ عنوان ریپ نزن رو کامنتا

ممنون🤍

مرسی از نظراتتبه اندازه کافی ارشاد شدم لطفا دیگ ب هیچ عنوان ریپ نزن رو کامنتاممنون🤍

ارشاد نیس به خاطر خودت میگم...اون دو سه نفری هم که ازت اینجا حمایت میکنن میگن اره برو این کارو بکن دوستیشون دوستی خاله خرسس، فردا پس فردا که اونم اومد ازت انتقام بگیره یا شکایت کنه اینا نمیان طرفتو بگیرن اونجا دیگه فقط خودت میمونی و خودت من وظیفه انسانی خودم دونستم بهت هشدار بدم