2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست
کم داری؟عقده کردی که چی فکر میکنی بردن ابروی مردم الکیه بشین سر جات یه زمانی باهم بودین تموم شد رفت ...

درست صحبت کن لطفا

چون اون بشددددت اذیتم کرد نابودم کرد

من اصلا تو این فازا نبودم اون اومد ضجه زد التماس کرد بعدم تو اوج وابستگی رفت پی ک.ون دادنش خبر مررررگش

اصن مهم نیس فقط ابروش بره دیگ بقیه ش مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش

این کار جرمه

عاقبتش زندانه

بسپار به خدا، کاری نکن واست پشیمونی بیاره

اگر هم فقط قربون صدقه هست از نطر دیگران توی گذشته‌ش بوده و خیلی براش گرون تموم نمیشه

ولی ممکنه برای تو گرون تموم بشه

کم فکر بهتری بکن مثلا بسپار به خدا بعد بشین ببین چه به روزش میاد

خدا جای خود ولی منم نمیتونم بشینم لنگ رو لنگ بزارم یکی بیاد زندگیمو خرای کنه بعدم خوش و خرم واسع خودش زندگیشو بکنه

به فرض که گذشته اون آقا اینجوری بوده، اون دختر خانم چه گناهی کرده که باید زندگی اش بهم بریزه، شاید آ ...

بزار بفهمه با کی میخاد زندگی کنه

بزا بدونه چقد اه و نفرین دنبال اون عوضیه ک باهاش میخاد ایندشو بسازه

من مامانم ساداته ب چشم دیدم یکی خم ب ابروش بیاره تاوانشو میده این اقا ک جای خود داره ک ۳ ساله داره سر نمازاش نفرینش میکنه 

همون بهتر این دختر طفلک با این تو گرداب فنا نره

گناه اون دختر چیه؟!دلیل اینکه اون آدم با اون همه قربون صدقه ول کرده رفته چی بود؟!به قول مادرشوهرم خر ...

اتفاقا دلم واسه اون دختر میسوزه بزا بفهمه چطو ادمیه طرفش

دلیلش؟؟؟ دلیلش ذات بدشه حیوونه طرف تو دانشگاه هر روز با یکی میدیدمش بعدش

فقط ظاهر حفظ کرده از اوناس ک خانوادش میگن نههههه پسر ما اصن اینجوری نیستش هه😏

اون آقاهه می فهمه کار شماست خب.‌ عواقبش رو سنجیدید؟ شماهم یه چیزایی پیش اودارید .. شماهم ازدواج می ک ...

اون از من فق یه شماره تلفن داره دیگه هییییچی نه ادرسی ن جیزی

ولی من زیر و بم کل زندگیشو میدونم

پسره حقشه ولی به این فکر کردی که دل اون دختر بی گناه هم میکشنی؟ البته از الان بدونه پسره عوضی و ازش ...

دقیقا منم میگم جلو ضرر رو از هرررر جا بگیری بهتره

الان جداشه بهتر از اینه پسفردا با یه بچه این عوضی بهش خیانت کنه و بخاد جدا بشه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

وا.زندگی دختره رو خراب می‌کنی اونم داغون میشه ابروش می‌ره..ولش کن.

الان زندگیش هراب نشه پسفردا این عوضی بهش خیانت میکنه بدتر زندگیش خراب میشه

بعیدی نیس هنوزم با دوس دختراش در ارتباط باشه

بزا بشناستس

الان حالت بده حق داری عزیزم بذار یکم بگذره آروم بشیامیدوارم خدا هر اندازه که اذیتت کرده اذیتش کنه

۳ سال گذشته حالمم خوبه شکر خدا اما کینه ش بدجوووور تو دلمه

تا سر قبرش نرم دلم ازوم نمیگیزه

اینا ک واسم دست گرمیه

بکنه ب جهنممن نابود شدم بهدشهرچند الان شکر خدا زندگیم عالیه ولی ضربه های وحشتناکی بهم زد اون موقع

زندگی عالی الانت رو بخاطر اشتباهاتی که خودت هم باعثش بودی میخای خراب کنی؟؟؟