2777
2789
عنوان

کیا عروسی گرفتن

56 بازدید | 4 پست

نظرتون راجب عروسی با این خرجا چیه میصرفه که عروسی بگیرم ؟منطقه ما دعوا تو عروسی زیاد میکنن ابرو برن:هر چی هم خرج کنن ۱۰۰/۲۰۰میلیون کم میارن دو دلم ؟از ی طرف میگم همش ی بار قراره لباس عروس بپوشی از طرف دیگه دوست دارم با همون پولی که برا عروسی خرج میشه برا ی کشور دیگه رو بگردم تجربه میشه 

خدایا شکرت...

منکه ازدواج دوممه عروسی حنابندون پاتختی جهازبرون همممه چی برام میگیرن بااینکه خودم نخواستم اونا به هوای بچه خودشون آرزو دارن میخوان بگیرن.

شمااگر دوست ندارید باهمسرت هماهنگ کن همسرت از طرف خودش بگه نه 

چون اگه خودت بگی نه قبول نمیکنن مثل خانواده شوهرمن میگن ارزو داریم واسه پسرمون.

مگررر اینکه خود پسر الکی بگه من نمیخوام 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز شخصیه بنظرم یکی دوست داره یکی نداره...

ما عروسی نگرفتیم شرایطش رو داشتیم ولی خودم پیشنهاد دادم نگیریم و آتلیه رفتم فقط  و هزینه عروسی رو گذاشتیم رو پس اندازمون و آپارتمان گرفتیم نمی ارزید یک شب ریخت و پاش و لباس عروس پوشیدن به اجازه نشینی... 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم