2777
2789

قبلا که سرکار میرفتم اگه با پسری دوست میشدم اصلا اینکه دیر جواب پیام میداد طرف یا هرجزئیاتی که باعث اذیت ادم میشد اصن برام مهم نبود و اذیت کننده نبود برام

حتی وقتی کات میکردم نهایت یک روز ناراحت بودم بعدش انگار نه انگار

الان که سرکار نمیرم با یکی دارم اشنا میشم 

هی میرم چک میکنم ببینم پیام داده یا نه

خلاصه که بیکاری خیلی بده

ادم نشخوار ذهنی میگیره☹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  خانه دارم   با اینکه  کلی کار انجام میدم بشور بساب و....

ولی حس پوچی و بیکاری دارم . همینطور افسردگی .

کلا بیرون از خونه خوبه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من خانه دارم با اینکه کلی کار انجام میدم بشور بساب و....ولی حس پوچی و بیکاری دارم . همینطور افسر ...

اره منظورم اینه که ادم باید خودشو سرگرم کنه حالا یکی با سرکار یکی با ورزش،خلاصه هرکی با قلقی که از خودش میدونه نباید بذاره بقیه روش تاثیر بذارن

الان من مطمئنم با پسرایی که قبلا بودم بیشتر ازم خوششون میومد که میدیدن من هدف دارم و اولویتم نیستن

اما الان به این پسره هی بخوام پیام بدم حس اویزون بودن بهم دست میده و مطمئنم با این حرکت حال نمیکنه

من خانه دارم با اینکه کلی کار انجام میدم بشور بساب و....ولی حس پوچی و بیکاری دارم . همینطور افسر ...

سلنا من شرایطت رو نمیدونم ولی شما رو یادمه امضات و ...

الان که خیلی دوره آنلاین هست به نظرم یه دوره سخت بردار و خودت رو به چالش بکش

حتی زبان اصلی میتونه باشه 

Coursera یه همچین چیزی بود فکر کنم که میشد دوره آنلاین برداشت و وصل به یه دانشگاه خارجی بود

تو توانایی بالقوه اش رو داری برای همین هست که ناراحت میشی از احساس پوچی و بیکاری وگرنه عین خیالت نبود ...

برات بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره منظورم اینه که ادم باید خودشو سرگرم کنه حالا یکی با سرکار یکی با ورزش،خلاصه هرکی با قلقی که از خ ...

اره حوصله اویزانی رو ندارن کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلنا من شرایطت رو نمیدونم ولی شما رو یادمه امضات و ...الان که خیلی دوره آنلاین هست به نظرم یه دوره س ...

ممنون عزیزم . اره توانایی خیلی چیزا دارم 

‌ولی حمایت کننده ندارم .

شوهرم میگه  تا ۵ پنجم ابتدایی درس میخوندی  بقیش رو نمیخوندی .   از سرکار رفتن خوشش نمیاد .

لیسانس دارم . زبان انگلیسی دوره هاشو دیدم اما نشد  سطح اخر رو تموم کنم . ترزیقات بلدم . رانندگی بلدم .  ولی از هیچکدوم استفاده نکردم .  به دردم نخورد .  ولی  اینو امتحان  میکنم ببینم چی میشه . افسردگی گرفتم  دکتر تشخیص داد و دارو داده . فقط بی خیالم کرده داروها . 

ممنون عزیزم . اره توانایی خیلی چیزا دارم ‌ولی حمایت کننده ندارم .شوهرم میگه تا ۵ پنجم ابتدایی درس م ...

عزیزم ❤️ اتفاقا از کامنت هات همیشه مشخصه که دختر توانایی هستی و با اینکه نمیدونستم لیسانس داری ولی به نوشتارت و منطق فکر کردنت میومد که تحصیلاتت خوب باشه

افسردگی برای هدف نداشتن هست و احساس اینکه تو این شرایط گیر افتادی

برای خودت هدف بذار

حتی مثلا هدفت این باشه که میخوام فیلم به زبان اصلی بفهمم، میخوام انگلیسیم اونقدر خوب بشه که بتونم با اعتماد به نفس اگر جایی اتفاقی هم فرصتش پیش اومد صحبت کنم و ...

میخوام بهت بگم قضیه کار کردن رو فعلا سراغش نرو

و تو این مرحله درآمد هدفت نباشه که مانع بشن فوری اما بعدا شاید راهشو پیدا کردی

هدفت رو لذت بردن از یادگیری بذار و یه جایی یه روزی حتما به کارت میاد

حتی مثلا تزریقات رو میتونی برای اطرافیان خودت انجام بدی

اگر میتونی استخر هم برو، یاد گرفتن شنا هم خیلی حس خوبی میده

هم اعتماد به نفس، هم اینکه آب آرومتر میکنه آدم رو

یه ورزش رو تو برنامه بذار برای خودت

و حتما حتما یه سری کتاب ها رو بخون حتی توی فیدیبو یا طاقچه هستند ، به شوهرت و طرز فکرش کاری نداشته باش

هرچند بدون حامی توی هر مسیری بودن، سخته ولی همین اینترنت بهت کمک میکنه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممنون عزیزم . اره توانایی خیلی چیزا دارم ‌ولی حمایت کننده ندارم .شوهرم میگه تا ۵ پنجم ابتدایی درس م ...

خوبی الان این هست که تو حتی اگر جسمت توی یک جغرافیا و یه خونه باشه اما قلب و روحت میتونه خیلی خیلی وسیع تر از اون یه تیکه زمین باشه

آنلاین هم ورزش هم کلی آموزش تو هر زمینه ای هست، حتی رایگان ِ خوب هم میشه پیدا کرد

شایدم یه زمانی همین اینترنت برات منبع درآمد هم شد

ولی الان فعلا به این بخش درآمد و کار فکر نکن 

خود مسیر بهت میگه چیکار کنی و از بودن توی مسیر لذت ببر ، مطمئنم روزهای خوب برات میاد که از توانایی هات استفاده کنی

آماده که باشی و در حال لذت بردن از همین مسیر یادگیری، فرصت ها رو هم بهتر میتونی ببینی و مال خودت بکنی 🌹

خوبی الان این هست که تو حتی اگر جسمت توی یک جغرافیا و یه خونه باشه اما قلب و روحت میتونه خیلی خیلی و ...

ممنونم از حرفات . 

هنینکارایی که شما گفتی انجام میدم .

من خیلی زیاد کتاب خوندم . قبلنا که  سنم پایینتر بود کلی مجلات و کتابای مختلف میخوندم . بعدش pgf کتابای روانشناسی میخوندم .

کلی کتابای انگیزشی و .... خوندم .  ولی  هیچکدوم انگار  درمان نبودن ‌.   

بازم  به حرفای شما عمل میکنم تا شاید نوری شد برای مسیر و ادامه زندگیم .

برات دعا میکنم گره مشکلاتت باز شه  و ارامش بیاد توی زندگیت . 

ممنونم از حرفات . هنینکارایی که شما گفتی انجام میدم .من خیلی زیاد کتاب خوندم . قبلنا که سنم پایینتر ...

مرسی عزیزم ❤️🌹 خواهش میکنم .... امیدوارم واقعا حرفهام بتونه بهت کمک کنه و حالت بهتر و بهتر باشه

نمیدونم کدوما رو خوندی ولی مثلا عادت‌های اتمی،اثر مرکب رو حتما بخون اگر نخوندی

پادکست های رادیو راه که مجتبی شکوری هست اونا هم خوبه

حتی الان به ذهنم رسید کارهای عام المنفعه هم میتونی انجام بدی مثلا قبلا جمعیت امام علی بود، میشد رفت درس داد به بچه ها یا به زنهایی که اونجا بودن

یه سری کارها که بهت احساس مفید بودن بده و بتونی آموزش بدی به دیگران

یا حتی مثلا بعضی کتاب‌ها رو خلاصه کنی ، به بقیه هم یاد بدی (مثلا توی گروه های آنلاین و ....) یا هر طوری که حالت رو خوب میکنه

یه سری نرم افزارها رو هم یاد بگیری حتی آنلاین میتونی بعدا پروژه بگیری تو سایت های فریلنسری و لازم هم نیست کسی بفهمه 

من خودمم یه دوره افسردگی داشتم، گروه درمانی آنلاین دکتر کریمی برگزار میکرد اون رو شرکت کردم (هزینه اش هم مناسب بود و گروه درمانی واقعا کمک می کنه به آدم) دوست داشتی اینستاش رو سرچ کن دکتر جواد کریمی 

خوب باشی 🌹❤️

مرسی عزیزم ❤️🌹 خواهش میکنم .... امیدوارم واقعا حرفهام بتونه بهت کمک کنه و حالت بهتر و بهتر باشهنمید ...

مرسی عزیزم . 

صحبتهای اقای شکوری  رو تا حدی گوش دادم . ولی دکتر کریمی رو  اطلاعاتی در موردش ندارم . حتما  نگاه میکنم .‌ممنونم 🙏