2777
2789

بچه ها، من حدودا یک سال پیش این زایده توی دهنم ایجاد شد، اول شبیه یک استخون سفت و دردناک بود، بعد خود به خود تبدیل شد به یک زائده گوشتی و بدون درد. 

امروز توی انیستا راجع به زگیل دهانی HPV پست گذاشته بودن یهو قلبم ریخت. 

چقدر احتمال داره مبتلا شده باشم؟ 

کجا میشه آزمایش داد؟ 

تنها رابطه ام با همسر سابقم بوده اونم مربوط به ۲/۳ سال پیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر به عفونت میخوره، 

از دندان پزشکی شروع کن نشون بده 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دندون پزشک نرو. اول برو پیش دکتر زنان چون زگیل رو میشناسن یا یک دکتر عمومی

واقعا یعنی ۴ میلیون پولشه؟! 

عوض اینکه این ازمایش رو ارزون کنن، پول خون باباشون رو می گیرن

ببخشید میپرسم یعنی رابطه دهانی با آلت تناسلی آقا میتونه باعث همچین مشکلی باشه؟آخه خودتون اشاره کردین ...

منم نمیدونم، داشتم تو انیستا میگشتم یهو به یک پستی برخوردم راجع به زگیل دهانی که علامت HPV هستش، قلبم یهو ریخت.