2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3717 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامای اخرش وحشتناک بود بهم گفت ب درد هم نمیخوریم تو ب من بی احترامی کردی ارزشی برام قائل نبودی امید ...

منم این جملات رو شنیدم  زیاد جدی نگیر جملاتش رو الکی غصه جملاتش رو نخور

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خیلی چیزارو تحمل کردم و موندم اگه منم قرار بود برم هزار تا بهونه داشتم ک برم اما موندم

اشتباه کردی دختر جان. ۷سال از زندگیت که میتونست با یه ادم درست باشه از بین رفت.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آروم باش ی روزی به این روزات میخندی

فقط خودتو با یچیزی سرگرم کن -درس  کتاب  ورزش  هرچیزی که دیگه بهش فکر نکنی 

جدایی اولش برای زنا سخته و بعدش اسون میشه  

ولی تازه شروع میشه برای مردا

خدا رو شکر کن ازدواج نکرده بودی  جدایی بعد ازدواج از این تیپ مردا که خیلی خود چس پندارن سخته

تو بهش زنگ نزن پیام نده استوری هاشو ریپ نرن از دلتنگی جر خوردی سمتش نرو دو هفته دیگه همین موقع اگه نیومد پیام نداد زنگ نرد بیا تف کن تو کاربریم همینجا مینویسم امضا میکنم برات فقط به حرفم گوش بدی این اتفاق میفته وگرنه نه تو باید بری خار شی دنبالش

۷ سال! 

تو این ۷ سال اگه قصدش ازدواج بود قدمی برای جدی کردن رابطه برمی‌داشت مگه میشه آدم ۷ سال الکی پای یکی بمونه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )