2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3717 بازدید | 163 پست
خداراشکر کن زنش نبودی ما این چیزارو می‌گیم که بفهمی ادم به شوهر خودشم نمی تونه دل ببنده چه برسه دوس ...

اخه ما قرار بود پاییز ازدواج کنیم نمیدونم چرا اینجوری شد 

مشکل خاصی هم نداشتیم

بنظرت برمیگرده؟ ما قرار بود پاییز ازدواج کنیم نمیدونم چرا یهو اینجوری شد

ان شاءالله اگه ادم قابل و خوبیه برگرده اگه نه همون شکرخدا که رفته

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا جدا شدید؟ چند وقت با هم بودید؟

من الان چندسال از ازدواجم باهاش میگذره بچه دارم دیگه .. اما ۵سال باهم بودیم،۴ماه جدا شدیم دوباره برگشتیم به هم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
چقدر پر رو بگو برا تو خوبه برا من بد منم مثل خودت حالادور از جون تو ک مثل دون نمیشی اما بگو بزن تو ب ...

فکر‌می‌کرد این سریم می بخشمش.چون هیچوقت بروز نمی‌دادم‌به کسی این به سری به مادرش کفتم پیاما و عکس خانمارو بهش نشون دادم.دختره ادرس اتاقا خونه مادرشوهر و خودم میداد اتیش می‌گرفتم.که کجا خوابیدیم کجا نشستیم چی خوردیم بعد شوهرم میگفت دروغ میگه😟واسه همین میگم طلاق کمتر مخالفت می کنه

فکر‌می‌کرد این سریم می بخشمش.چون هیچوقت بروز نمی‌دادم‌به کسی این به سری به مادرش کفتم پیاما و عکس خا ...

چ رویی داره شوهرت بد تر از شوهر من برا من یه بار یکی و اورد خونه رفتم داداششو اوردم بعد منو میزد جلو زنه ابرومنو بردی 

ببخشید این سوال رو میپرسم رابطه ج هم داشتی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چرا این همه سال دل دادی بهش. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اون..سر چرت و پرت تقریبا همین حرفهایی که طرف تو زده

پیامای اخرش وحشتناک بود 

بهم گفت ب درد هم نمیخوریم تو ب من بی احترامی کردی ارزشی برام قائل نبودی 

امیدوارم تو زندگی جدیدت خوشبخت بشی 

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم