2777
2789
عنوان

دیدید بعضی ها

105 بازدید | 9 پست

دیدین بعضی ها چقدر قشنگ درمورد مسائل تاریخی اطلاعات دارن و قشنگ حفظن و قشنگ و ادبی تعریف میکنن

یا قشنگ درمورد کتاب ها و نویسنده هاش و مکتب های ادبی بلدن

من هرچی هم بخونم نمیتونم اینجوری یادم بمونه چه برسه بعد درموردش صحبت کنم 

متن تاریخی هم که میخونم چیزی نمیفهمم

تازه متن سخت هم نه ها

همین الان یه پیام درمورد ایران در جنگ جهانی دوم میخوندم اصلا متوجه نشدم ینی چی

آرزوم بود اینجوری بودم

چیکار کنم😭😭😭😰😭😭😭😭🥱😣😣😣

خیلی از مشکلاتمون باعثش همینه عزیزم .درست نخوندن تاریخ و متوجه نشدنش . که تو نسل جدید به صفر رسیده ا ...

ینی چی

جالا چیکار کنم

واقعا هیچی نمیفهمم وقتی میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کتابی که می‌خونی به زبان ساده نوشته نشده یا لازمه که بری کتابهای دیگه ای رو قبلش بخونی تا اینو ...

ببینید متنش این بود

برای دانستن و درک داستان سووشون باید درباره ایران آن روزگار دانست در زمان جنگ جهانی دوم، ادعای بی‌طرفی ایران به دلیل حضور کارشناسان آلمانی نقض شد. نیروهای بریتانیا به ایران آمدند و همین ماجرا سبب شد تا رضاشاه، سلطنت را به فرزندش، محمدرضا واگذار کند. این موضوع کشور را در بحران فرو برد. بحرانی که تا زمان کودتای بیست و هشت مرداد ادامه داشت. این بحران‌ها وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران را تحت تاثیر قرار داده بود. اختلاف طبقاتی در جامعه به شدت به چشم می‌آمد و زندگی خان‌ها باید از طریق تامین نیازهای سربازان انگلیسی تامین می‌شد. اما یوسف، قهرمان داستان که خان است و تحصیلکرده، از این کار سر باز می‌زند. او این که زندگی خودش در رفاه و آسایش باشد و زیردستانش را در فقر و بدبختی ببیند، نمی‌خواهد. همین تلاش او برای باج ندادن به بیگانه‌ها و سیر کردن ش

در جنگ جهانی دوم ایران طرفدار آلمان ها بود در نتیجه لندن و مسکو برای شکست آلمان متحد شدند. انگلیسی‌ها مسیر ارتباطی ایران را پیشنهاد کردند و روس‌ها هرچند در که اول دو دل بودند اما در نهایت دو طرف ایران را مورد حمله قرار داده و ارتش ایران نیز که توان رویارویی نداشت درهم شکسته شد و بی‌طرفی ایران نقض گردید .

الان این متنو اصلا متوجه نمیشم

داره میگه اونزمان (جنگ جهانی دوم ) ایران اعلام بی طرفی کرده ولی چون یجورایی طرف آلمانها رو گرفته انگلیسیها  بهونه دستشون اومده ووارد ایران شدن و ایران رو در عرض چند روز اشغال کردن  درحقیقت برای شکست دادن آلمانها  ، ایران  توسط روس‌ها و انگلیسی‌ها اشغال شده یعنی انگلیسیها نیرو وتجهیزاتشون رو از طریق ایران به روسیه می رسوندن

و خانهای اونزمان که  زمینهای کشاورزی املاک زیادی داشتن موظف شدن مایحتاج این نیروهای انگلیسی رو تامین کنن که قهرمان داستان به اسم یوسف نخواسته این کار رو انجام بده چون نمی‌خواسته زیر دستانش از فقر و گرسنگی بمیرن و ادامه ی ماجرا ...