2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته برام گفتنش راحتهمن الان حس ی مرده رو دارم

تجربه بدست آوردن بعضی موضوعات نفس گیر هست به راحتی به دست نمیاد تجربه ها پس همیشه علم آگاهی ها ادمی برسه آسیب نداشته ،شما هم واقعیت پذیر باشین که کلی فردا ها اینده دارین دیگه هم سمت روابط آزاد مخفی نرین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ای جانم

ای جانم

ایشون الان داغه فکر میکنه آزاد شده

شما الان توی آتیشی انگار دنیا تموم شده

طاقت بیار

از یک ماه دیگه هر روز شما بیشتر میگی چقدر نادان بودم ۷ سال باهاش موندم

و ایشون هر روز بیشتر متوجه میشه کی از زندگی اش کم شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ای جانمای جانمایشون الان داغه فکر میکنه آزاد شدهشما الان توی آتیشی انگار دنیا تموم شدهطاقت بیاراز یک ...

واقعیتش رابطه ما ۷ ساله س و مشکل و کمبود زیاد داشتیم خیلی کارا برام نکرد مثل دیدار کم فراموشی تولدم هر سال و....

دخترم با همینا شاده اما من بازم کنارش موندم بعد این اقا همش قول جبران میداد اما جبران نمیکرد . و باعث میشد دعوا زیاد بشه و منم تو دعواها از بس خسته شدم ک توهین میکردم یبار بهش گفتم الهی بمیری 

این سر این توهینا گفت خستم کردی تو منو بی ارزش میکنی و میخوام جدا شم و دیگه نمیخوامت

اوپرا جون یعنی واقعا رفت؟ نمیاد؟ اخه ما قرار بود پاییز ازدواج کنیم

نمی‌دونم

ولی می‌دونم اگر برگرده اینبار شما با مکث و منطق انتخاب کنی برنده ای

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...