2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نابود شدم انقدررررر گریه کردم خدا میدونه حسم میگه واسه همیشه رفت

ببین اگه نالایق باشه بهتر که رفت ،خوشحالم باش ،میدونم این مدت وابستگی ایجاد شده و طبیعی الان نتونی خودتو زود با شرایطت وفق بدی اما غصه نخور شعی کن سریع خودتو جمع وجور کنی وقتی محکم باشی برای خودت ارزش قائل بشی و ضعف نشون ندی زودتر نتیجه خوبی میبینی 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خیلی چیزارو تحمل کردم و موندم اگه منم قرار بود برم هزار تا بهونه داشتم ک برم اما موندم

اولین اشتباهت  قرار نیست به هر قیمتی با هر کسی ادامه بدیم

بی شوهر بمونه ادم ولی ادم اشتباه نیاره تو زندگیش 

آدم اشتباه روح و جسمت رو مثل خوره میخوره  یهو می بینی تموم شدی حیف شدی تباه شدی

دختر خوب بعد ۶ ماه باید تکلیف رابطه مشخص بشه ،چرا ۷ سال خودت رو بلاتکلیف گذاشتی ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

عزیزم ناراحت نباش 

متاسفانه منم جزو همین دسته افراد هستم 

وابستگی در من معنایی ندارد دراین مواقع حس میکنم این شخص هم ک‌گفته فراموش کرده واقعا فراموش کرده 

دیگه اصرار ب باهم نداشته باش که ازت متنفر میشه 

شرایط نداشت سربازی رفت درس خوند کار اخرشم منو ول کرد

اشتباه دخترها دلسوزیشونه اینجا پره از تاپیکهای که پسره شرایط نداشته دختره سالها به پاش مونده. اصلا با کسی که شرایط نداره دوست نشید طولانی به پاش بمونید بعد یه مدت براشون عادی میشید ولتون میکنه میره با دیگری