2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 163 پست
خیانت های مستمر اقا

ای داد بیداد

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

اره خوب بودیم مشکلی نبود باورم نمیشه راحت رفت

میاد گفتی ۳ روزه؟

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره مردا نامرد شدن منم ک ازدواج کرده بودیم چند سال ب بازیم گرفت حالا رفته با یکی دیگه میگه جد ...

هی خواهر ریدم توی این دنیا و شرایط ش زندگی ها مثل جهنم شده از مجردش بگیر تا متاهل 

همه از هم بدتر نمی دونم عاقبت چی در انتظار مونه

۳ روز قهر شدیم بعدش لهم کرد کلی حرف بهم زد و بلاکم کرد رفت

خب اشکال نداره میاد ..توقع داره به پاش بیفتی

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

کاش شوهر منم میرفت با یکی‌ حداقل دلم نمی‌سوخت میگفتم حتما اون بهتره عاشقش شده.مال من خانم باز شده با ...

برا منم گردن نمیگیره خیانتاشو ک ولی از تغییر رفتارش از تبفناش میفهمم با کسیه تا اونجا ک فهمیدم با کسیم هست ک چندین سال از من بزرگتره