2777
2789

خودم از خانومی خرید کردم راضی بودم

سایت های زیبایی محصولات پوستی یا هرچیزی چی بوده که راضی بودید؟

شماهم لطفا معرفی کنید🤗

دست یه عده خالیه شاید بتونن با خرید قسطی لوازم مورد نیازشون رو بخرن

بله خوب بودن 

من یک سری وسایل برندم رو ازاینجا خریدم 

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کدوم فروشگاها عزیزم معرفی کن منم استفاده کنماز کدوما راضی بودی ؟تحویلشون چند روزه بوده؟

حضور ذهن ندارم قشنگم 

اسم ها در خاطرم باقی نمیمونن

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

از ساعت اسدی گرگان ساعت خریدم جزو اسنپ هم هستن اما اگه بخوای اقساط برداری تخفیف ندارن من نقد خریدم خیلی راضی بودم

هانا گالری هم چند بار کیف خریدم خوب بود اما یبار برای خواهرم کیف خریدم جنسش خوب بود بعدش همونو دقیقا واسه خودم سفارش دادم اومد جنسش کاملااا فرق می‌کرد و حتی کمی مدل و رنگش اما پشتیبانیش قبول نکرد اصلا. دیگه ازش خرید نمی‌کنم به هیچ وجه

مزون کرپ مشهد هم کارای خوبی داره حزوه اسنپه اما قیمتاش یخورده بالاتر از مغازه‌هاست

آی بولک هم خوبه پشتیبانیشون عالیه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤